Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 31 /12:43

Kaune – trijų automobilių avarija: BMW vertėsi, sužeistas pėsčiasis

Ketvirtadienį 11.22 valandą Kauno Medekšinės gatvėje susidūrė trys automobiliai. Po smūgio BMW vertėsi. Sužalotas ir vienas pėsčiasis.
Avarija Medekšinės gatvėje Kaune – susidūrė trys automobiliai
Avarija Medekšinės gatvėje Kaune – susidūrė trys automobiliai / Kur stovi policija Kaune nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, pranešimo apie avariją sulaukta 11.22 valandą. Pranešta, kad Romainiuose, Medekšinės gatvėje, susidūrė trys automobiliai – „Audi“, „Opel“ ir BMW.

Po smūgio BMW vertėsi ir liko stovėti ant šono. Automobilis neteko ir vieno rato.

Eismo įvykio metu buvo kliudytas pėsčiasis R.K., nes vienas iš automobilių užvažiavo ant kelkraščio. Vyras išvežtas į gydymo įstaigą.

Ar yra daugiau nukentėjusiųjų, nepranešama. 15min žiniomis, medikų pagalbos dėl galimos peties traumos prireikė ir „Opel“ vairuotojui.

Policija aiškinasi avarijos priežastis ir aplinkybes.

Kaip teigė vienas eismo įvykio liudininkas, BMW automobilis lenkė „Opel“, kai staiga iš šalutinio kelio išlindo „Audi“. Per augančias tujas nieko negalima buvo įžiūrėti, tad BMW trenkėsi į tą mašiną, kurią lenkė, į dar vieną automobilį ir užlėkė ant šaligatvio, kur versdamasis BMW kliudė stulpą ir pėsčiąjį.

Pirminiais duomenimis, nė vienas iš trijų automobilių vairuotojų nenukentėjo. Sužalotas tik pėsčiasis, kuris iki medikų atvykimo išliko sąmoningas.

Avarijos metu buvo pažeistas elektros stulpas, jį atvykę pakeitė gatvių apšvietimo tinklo darbuotojai. Atjungti eismo įvykyje dalyvavusių automobilių akumuliatoriai ir surinkta 1 kv. m dydžio plote išsilieję eksploataciniai skysčiai.

Galiausiai policija patvirtino, kad eismo įvykio metu į gydymo įstaigą apžiūrai buvo pristatytas „Opel“ vairuotojas (gim. 1965 m.). „BMW“ vairuotojas (gim. 1988 m.) ir „Audi“ vairuotojas (gim. 1990 m.) nenukentėjo. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas