Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 18 /16:26

Kaune naktį degė spaustuvė – neliko įrangos bei medžiagų, ugniagesiai budi iki šiol

Liepos 17 dienos vėlyvą vakarą Kauno Piliakalnio gatvėje veikiančioje įmonėje kilo didelis gaisras. Kaip nurodo ugniagesiai gelbėtojai, degė spaustuvė. Kitos dienos popietę vis dar buvo budima vietoje – baiminamasi, kad ugnis gali įsiplieksti iš naujo.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, 21.53 val. gautas saugos tarnybos dispečerės pranešimas, kad dega 4 aukštų pastatas.

Didelio gaisro vaizdais iš oro su 15min pasidalijo ir juos užfiksavęs skaitytojas. Jis nurodė, kad gaisras kilo UAB „Interegus“ pastate. Tačiau „Interegus“ užsiima siuvimu ir siuvinėjimu. Tame pačiame pastate, tikėtina, veikia ir spaustuvė.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai dar kartą 15min patikslino, jog degė būtent spaustuvės patalpos.

VIDEO: Gaisras Kaune įmonėje „Interegus“

Remiantis spec. tarnybų suvestine, atvykus ugniagesiams gelbėtojams, atvira liepsna degė 4 aukštų pastato 4-tas aukštas, priklausantis spaustuvei.

Gaisro metu išdegė 4-to aukšto patalpos, užimančios 500 kv. m. Sudegė visa jose buvusi įranga bei medžiagos, sulietas trečias ir antras aukštai.

Gaisras buvo gesinamas nutiesus dvi magistralines linijas nuo hidranto. Iš viso darbavosi 30 ugniagesių gelbėtojų, 9 ugniagesių gelbėtojų automobiliai bei Pajėgų valdymo skyriaus specialistų automobilis.

Į įvykio vietą skubėjo ugniagesiai gelbėtojai iš Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pirmosios, antrosios, ketvirtosios bei penktosios komandų.

Likvidacija fiksuota 00.24 valandą. Tačiau ketvirtadienio popietę pajėgos vis dar vykdė budėjimą – darbų pabaiga nebuvo paskelbta.

Kaip teigė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyresnioji specialistė Eglė Ruchajienė, stebima gaisro vieta, ar nepradės kažkur smilkti degios medžiagos. Taip užtikrinama, kad gaisras vėl neįsipliekstų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas