Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaunietė po skyrybų siunčia „linkėjimų“ buvusiam vyrui: policijai parodė, ką jis namuose laikė

Ukmergėje iš negyvenamojo namo pavogti teisėtai saugoti pistoletai, Kaune – nelegaliai laikyti ginklai.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija: nėra pagrindo teigti kaunietė tai dangstė, galbūt šie vyro reikalai jai pačiai tapo staigmena, išaiškėjusia tik po skyrybų. / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Ukmergėje iš negyvenamo namo pavogti du pistoletai, o buvusios laikinosios sostinės policijai pranešta apie du be leidimo laikytus šaunamuosius ginklus.

Policijos departamento atstovų teigimu, ketvirtadienį apie 14 val. 30 min. į Vilniaus apskrities policijos Ukmergės komisariato pareigūnus kreipėsi 1986 metais gimęs vyras.

Jis pranešė, kad nežinia, kada, galbūt 2018-2022 metais Ukmergėje, Vėjų gatvėje, iš negyvenamo namo neaiškiomis aplinkybėmis dingo jam priklausantis mažos galio revolveris „ME38 Compact G“ ir dujinis revolveris „ME38 Pocket“.

Už ginklą be leidimo gali būti baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki 5 metų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šaunamojo ginklo pagrobimo, už tai gali būti baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Taip pat ketvirtadienį Kaune, Šarkuvos gatvėje gyvenanti 1992 metais gimusi moteris pranešė, kad apie 19 val. tvarkydama namus rado buvusio vyro, gimusio 1990-aisiais, neteisėtai laikomą pistoletą „Airsoft“, dujinį pistoletą ir 9 mm kalibro šovinį.

Ginklai ir šovinys paimti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl ginklo laikymo be leidimo, už tai gali būti baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas