Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno aikštelėje „saules piešusiam“ vairuotojui skirta bauda ir atimtos teisės

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas vaikino chuliganiškas vairavimas, buvo įkeltas į socialinius tinklus, o informaciją apie jį policijai perdavė neabejingas pilietis. Pareigūnams vėliau teliko nustatyti tikslią įvykio vietą, laiką ir vairavusį asmenį.

Kaip pranešė Kauno apskrities policija, vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip balandžio mėnesį Karaliaus Mindaugo prospekte esančioje stovėjimo aikštelėje ne pagal Kelių eismo taisykles važinėja ir vadinamąsias "saules piešia" automobilis „Rover”.

Įrašui pasklidus socialiniame tinkle ir policijai sulaukus informacijos apie jį, buvo nustatyta, kad automobilį vairavo 2000 metais gimęs vaikinas.

Jaunas vairuotojas netrukus buvo patrauktas administracinėn atsakomybėn dėl chuliganiško ir pavojingo vairavimo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai praėjusią savaitę vaikinui surašė protokolą ir skyrė jam 225 eurų baudą ir vieneriems metams atėmė teisę vairuoti.

Pareigūnai dėkoja neabejingam piliečiui, primena, jog apie nusikalstamas veikas ir kitus teisės pažeidimus galima pranešti pasinaudojant policijos elektroninių paslaugų sistema www.epolicija.lt bei, žinoma, ragina laikytis Kelių eismo taisyklių – saugoti save ir kitus kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento