Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 21 /16:35

Kauno degalinėje – viešas teismas prieš praeityje teistą tvirkintoją, kurio mašinoje buvo nepilnametė

Internete dar pirmadienį pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame matyti degalinėje esantis vyras kruvina nosimi, ant jo fone rėkiantys žmonės. Pasirodo, žmonės sulaikė praeityje teistą nepilnamečių tvirkintoją, kuris automobilyje vežėsi nepilnametę mergaitę.
Temos iliustracija
Temos iliustracija / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Vienas vyras, greičiausiai įvykio liudininkas, feisbuke rašė, kad įtariamasis buvo į automobilį „pasisodinęs svetimą 12 metų mergaitę“.

Pasak kauniečio, įtariamąjį sugavo mergaitės tėvas ir „sudaužė“, vėliau pardavėjos užrakino degalinę, kad įtariamasis nepabėgtų, ir iškvietė policiją.

Kas įvyko?

Kauno apskrities policijos atstovė spaudai Reda Zarauskienė informavo 15min, kad toks įvykis iš tiesų užfiksuotas pirmadienį Kaune, apie 18.30 val. vakaro, Pramonės prospekte.

Jos teigimu, degalinėje pastebėtas automobilis „Ford“, kuriame kartu su 1975 metais gimusiu vyru buvo ir 2007 metais gimusi nepilnametė.

Anot policijos atstovės, su nepilnamete į degalinę atvykusį vyrą pažinęs 1981 metais gimęs vyras jam trenkė, sulaikė ir iškvietė policiją.

Nukentėjęs 1975 metais gimęs vyras kartu su pareigūnais pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno policija kol kas tikslina įvykio aplinkybes dėl dviejų dalykų – viešosios tvarkos pažeidimo už smūgį su mergaite į degalinę atvykusiam vyrui ir dėl jaunesnio nei 16 metų asmens tvirkinimo.

R.Zarauskienė pabrėžė, kad ikiteisminiai tyrimai nėra pradėti, o 1975 metais gimęs vyras, kurio atžvilgiu tikslinamos aplinkybės dėl vaikų tvirkinimo, nesulaikytas.

„Abu vyrai su nepilnamete nėra susiję giminystės ryšiais. Dėl įvykio pradėti du aplinkybių patikslinimai. Dėl trenkusio surinkta medžiaga dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir kita surinkta dėl jaunesnio negu 16 metų asmens tvirkinimas“, – BNS teigė policijos atstovė.

Abiem vyrams įteikti šaukimai. Dėl sužalojimo 47 metų vyras kol kas į policiją nesikreipė.

Žinomas veikėjas

Kauno policijos atstovė 15min taip pat patvirtino, kad 1975 metais gimęs vyras yra „gerai žinomas“ policijai ir anksčiau teistas.

15min žiniomis, tai – anksčiau už vaikų tvirkinimą teistas Algimantas Ulvidas, dėl panašių nusikaltimų į pareigūnų akiratį patenkantis ne pirmą kartą.

2018 metais Kauno apylinkės teismas jį pripažino kaltu dėl jaunesnių nei 16 metų asmenų tvirkinimo ir neteisėto disponavimo pornografinio turinio medžiaga, kurioje vaizduojami vaikai.

Tuo metu jam buvo skirtas laisvės atėmimas dvejiems metams ir trims mėnesiams, bausmę atidedant dvejiems metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas