Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno kelių policijos reidas: patikrinus 150 vairuotojų, nustatyti 9 pažeidimai

Lapkričio 13 d. Kauno apskrities policijos pareigūnai Kaune vykdė reidą. Per keletą valandų pareigūnai sustabdė ir patikrino apie 150 įvairių transporto priemonių vairuotojų. Džiugu, jog nė vienas jų nebuvo vartojęs alkoholio. Tačiau buvo nustatyta keletas kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų, – informuoja Kauno apskrities policija.
Rytinis reidas Vilniaus vakariniame aplinkelyje
Reidas/ Asociatyvi nuotr. / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Reido metu pareigūnai užfiksavo 9 Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Nustatytas vienas vairuotojas, kuris vairavo transporto priemonę su vasarinėmis padangomis. Už tai numatyta bauda iki 40 eurų ir privalomosios techninės apžiūros dokumentų galiojimo naikinimas.

„Vairuotojai turėtų atminti, kad pasiruošti šaltajam metų sezonui, vasarines padangas pakeičiant į žiemines, reikia ne tik dėl gresiančių baudų, o ir dėl pačių saugumo. Kelyje tampame atsakingi ne tik už save, bet ir kitus eismo dalyvius“, – primena Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos viršininkas Vigintas Lukošius.

Du vairuotojai nepateikė pareigūnams automobilio registracijos dokumentų, kiti du – pateikė jau nebegaliojančius vairuotojo pažymėjimus. Už tai jiems gresia įspėjimas arba bauda iki 12 eurų.

Taip pat vienas vairuotojas važiavo neapsidraudęs transporto priemonės privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, kitas – vairavo transporto priemonę, kuri nėra įregistruota Lietuvoje. Užfiksuoti dar du vairuotojai, viršiję leistiną maksimalų greitį nuo 20 km/val. iki 30 km/val. Už tai numatoma bauda iki 90 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas