Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno kioske sausainius pavogusį ilgapirštį sučiupti padėjo policijos rėmėjas

Vagišius iš prekybos kiosko V.Krėvės prospekte pavogė dvi sausainių dėžutes. Saldumynų mėgėjui sausainių paragauti neteko. Išgirdęs pardavėjos šauksmą į pagalbą suskubo netoliese buvęs policijos rėmėjas Tomas G.
Policijos rėmėjo liemenė
Policijos rėmėjo liemenė / Policija.lt nuotr.

Kaip trečaidienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policjos komisariatas, vasario 3 d. sugautas įtariamasis (gimęs 1992 m.) perduotas policijos pareigūnams, o sausainiai grąžinti kioskui. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Rūpintis saugia aplinka Kauno apskrities policijai padeda 349 saugios kaimynystės grupės, 514 policijos rėmėjų, 208 jaunieji policijos rėmėjai.

Kelerius metus Dainavos policijos komisariato Girstupio policijos nuovados pareigūnams talkinantis policijos rėmėjas Tomas G. padėjo išaiškinti ne vieną nusikaltimą ir administracinės teisės pažeidimą. Iniciatyvos nestokojantis vyras – pavyzdys ne tik kitiems policijos rėmėjams, bet ir kitiems visuomenės nariams. Pats policijos rėmėjas savo nuopelnų nesureikšmina. „O kaip dar galiu padėti sukurti saugesnę aplinką savo vaikams?“ – retoriškai klausia jis, kaskart, kai pareigūnai giria jį už pilietiškumą.

Rūpintis saugia aplinka Kauno apskrities policijai padeda 349 saugios kaimynystės grupės, 514 policijos rėmėjų, 208 jaunieji policijos rėmėjai.

Pareigūnai kviečia gyventojus, norinčius ir galinčius padėti policijai kartu kurti saugią aplinką mieste tapti policijos rėmėjais – dėl informacijos kreipkitės į bendruomenės pareigūnus arba savo apylinkės inspektorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai