Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno pareigūnai čiupo plėšikus: vieni grobė cigaretes, kiti – maistą

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Reagavimo valdybos pareigūnai savaitgalį išaiškino du plėšimus. Vieni, galimai nusikaltimą įvykdę asmenys, buvo nusitaikę į maistą, kiti – į elektronines cigaretes.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Kauno apskr. VPK nuotr.

Penktadienį apie 16.00 val. Kauno rajone, Ramučių kaime, du asmenys panaudojo ašarines dujas prieš vyrą ir pagrobė jam priklausančią dėžę su elektroninėmis cigaretėmis, kurių bendra vertė siekė beveik 2050 eurų.

Į įvykio vietą nedelsiant atskubėję Reagavimo valdybos pareigūnai, netoliese rado ne tik pagrobtus daiktus, bet ir įtariamuosius, kurie yra nepilnamečiai (gimę 2007 m.).

Kitą dieną apie 23.50 val. Kaune, Partizanų gatvėje, daugiabučio bendro naudojimo patalpose, keturi asmenys, grasindami peiliu, iš vyro atėmė krepšį su maistu.

Netrukus atvykę pareigūnai sutrukdė vyrams mėgautis neteisėtai įgyta vėlyva vakariene. Vaikinai (gimę 2002 m., 1999 m. ir 2004 m.) buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, o nepilnamečiui (gim. 2005 m.) įteiktas šaukimas atvykti į policijos komisariatą.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos ir Kauno rajono pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. ir 2 d. Už tai gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas