Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno pareigūnai itin operatyviai sulaikė automobilio „Toyota Prius“ vagį

Praėjusią liepos 23 d. naktį, apie 1.30 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai, itin operatyviai sureagavę į gautą informaciją, nedelsdami sulaikė vyrą, tikriausiai ketinusį pavogti automobilį „Toyota Prius“. 
Naujojo „Toyota Prius Plug in Hybrid“ pristatymo vakarėlis
Asociatyvi iliustracija: „Toyota Prius“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nakties iš sekmadienio į pirmadienį metu, apie 1.25 val., Kauno apskr. VPK budėtojai iš pilietiško gyventojo sulaukė pranešimo apie tai, jog Kaune, Kuršių gatvėje, pastebėtas prie automobilio „Toyota“ besisukinėjantis asmuo.

Pareigūnai, atvykę į nurodytą vietą, prie automobilio „Toyota Prius“ pastebėjo įtartiną vyriškį, kuris vos pamatęs policijos pareigūnus dar bandė sprukti, tačiau profesionalių Kauno apskr. VPK pareigūnų pastangomis vyras buvo sulaikytas. Įtariamasis, gimęs 1986 m., pristatytas į areštinę.

Kauno apskr. VPK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. ir 22 str., dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito