Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno policija nustebusi: dienos metu mašinų aikštelėje veikė „kvaišalų turgavietė“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai patruliuodami Kauno mieste, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėjo asmenis, kurie „atidarė turgavietę“ – dienos metu galimai prekiavo narkotinėmis medžiagomis.
Kauno apskrities policijos reidas Joninių savaitgalį
Kauno apskrities policija / Kauno apskrities policijos nuotr.

Dienos metu Kaune išaiškinta įžūli prekyba narkotinėmis medžiagomis.
Vakar, rugpjūčio 10 d., apie 15.45 val. Kaune, Radvilėnų pl., netoli vieno iš Kauno apskr. VPK komisariatų, automobilių stovėjimo aikštelėje, policijos pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį „Volkswagen“, kurio viduje sėdėjo vairuotojas (gim. 1968 m.), o greta automobilio stovėjo moteris (gim. 1984 m.) ir vyras (gim. 1982 m.). Pastarasis vyras, matant pareigūnams, pro atidarytą priekinių automobilio durelių langą kažką perdavė vairuotojui.

Pareigūnai nusprendė patikrinti asmenis, o privažiavus arčiau – vairuotojo rankose pastebėjo grynuosius pinigus. Kilus įtarimui, atlikta dalinė asmenų apžiūra, kuriuos metu pas automobilio vairuotoją, galimai prekeivį, ir šalia automobilio stovėjusį vyrą, galimai pirkėją, rasta narkotinių-psichotropinių medžiagų.

Visi trys kauniečiai jau buvo žinomi vietos policijos pareigūnams.

Visi trys kauniečiai buvo pristatyti į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo. Vyrai žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas įvairias nusikalstamas veikas.

Kauno apskr. VPK Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų. Pradėtas tyrimas ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 2 d.).

Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba bauda arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas