Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno policija rado lempose paslėptus miltelius

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai liepos mėnesio pabaigoje, po ilgo ir kruopštaus tyrimo, sulaikė galimai narkotinėmis – psichotropinėmis medžiagomis disponavusius tris vyrus.
Tarnybinis šuo rado lempose paslėptus narkotikus
Tarnybinis šuo rado lempose paslėptus narkotikus / Kauno AVPK nuotr.

Asmenys galimai narkotinėmis – psichotropinėmis medžiagomis (kokainu) disponavo įvairiuose Lietuvos miestuose. Policijos pareigūnai sulaikė galimai kokainą pardavusį 56-erių metų vyrą Palangoje. Iš Kauno rajono į pajūrį atgabenta prekė buvo supakuota pakete ir paslėpta apšvietimo lempoje.

Tyrimo metu sulaikyti trys asmenys – du iš jų Kauno rajono gyventojai, 50-ties ir 60-ties metų vyrai iki šiol nebuvo žinomi policijos pareigūnams. Kitas vyras – Palangos miesto gyventojas – teisėsaugai žinomas už panašų nusikaltimą.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu) ir 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti). Už tai gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?