Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 03

Nuo kaukėtų įsibrovėlių apsigynęs ūkininkas: „Tikiuosi, suprato, kad pas mane nėra ko lįsti“

15min redakciją pasiekė ūkininko iš Kauno rajono laiškas. Šis papasakojo, užfiksavęs nekviestus svečius – du kaukėti vagys bandė apšvarinti angarą, tačiau nieko nepešė. Ūkininkas nusprendė paviešinti tai, ką užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, ir davė patarimą kitiems.

„Ūkininkas apsigynė nuo vagių: įsilaužimas nepavyko!“, – taip laišką pradėjo savo vardo ir pavardės nenorėjęs atskleisti skaitytojas.

Ūkininkas, nenurodęs, kokiame kaime yra jo ūkis, papasakojo apie tai, kad birželio 30 dieną 23.30 valandą Kauno rajone du kaukėti vyrai bandė apšvarinti angarą, tačiau suveikus rūko užsklandai, jiems teko sprukti tuščiomis.

„Ne kartą jau vagys trynėsi po teritoriją, bet į vidų iki tol niekad nelindo. Šį kartą, matyt, iš kažkur sužinojo, kad tą dieną parsivežiau daugiau įrangos bei įrankių. Tikiuosi, suprato, kad pas mane daugiau nėra ko lįsti“, – vylėsi laiško autorius, atsiuntęs redakcijai vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti du kaukėti vyrai.

Vaizdo įraše galima matyti, kaip patamsyje du juodai apsirengę ir veidus dengiantys vagys užeina į angarą ir dairosi vertingų daiktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas