Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno senjorė BMW visureigiu kliudė pėsčiąją, vilnietis džipu vežė ir sužeidė mergaitę

Vasario 28 d., antradienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, fiksuoti iš viso 39 eismo įvykiai. Tamsiuoju paros metu – 6. Žmonės nukentėjo 8 eismo įvykiuose: vienas žuvo, 7 sužeisti (iš jų vienas nepilnametis).
Avarijos vietoje
Asociatyvi iliustracija: eismo įvykis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie 08.16 val. Kauno rajone, Virbališkių k., Lakštingalų g., atbuline eiga važiuojanti sunkiasvorė transporto priemonė MAN, kurią vairavo vyras (gim. 1955 m.), mirtinai sužeidė vyrą (gim. 1978 m.).

Apie 07.36 val. Vilniuje, Žirmūnų g., automobilio „Opel Meriva“ vairuotoja (gim. 1964 m.). išvažiuodama iš daugiabučių namų kiemo į pagrindinį kelią, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Škoda Octavia“, kurį vairavo vyras (gim. 1966 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opelio“ vairuotoja.

Apie 09.01 val. Vilniuje, Rokantiškėse, automobilio „Jeep Grand Cherokee“ vairuotojas (gim. 1981 m.) ženklo Nr. 325 „Lenkti draudžiama“ galiojimo zonoje išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir pradėjo lenkti, ta pačia kryptimi važiavusį ir į kairę pusę sukusį automobilį „Toyota Sienna“, kurį vairavo vyras (gim. 1979 m.).

Susidūrimo metu nukentėjo džipo nepilnametė keleivė (gim. 2016 m.).

Apie 09.03 val. Vilniuje, Titnago g., automobilio BMW vairuotoja (gim. 1985 m.) sukdama iš šalutinio į pagrindinį kelią nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Lexus ES 350“, kurį vairavo dešimtmečiu jaunesnis asmuo (gim. 1995 m.).

Susidūrimo metu nukentėjo BMW vairuotoja.

Apie 12.20 val. Kaune, Gedimino g., automobilio „BMW X3 xDrive 30D“ vairuotoja (gim. 1949 m.) važiuodama tiesiu kelio ruožu, perėjoje kliudė pėsčiąjį (gim. 2005 m.).

Kėdainių r. automobilis „Mini“ susidūrė su traktoriumi, o Šilutėje „Mini“ nepasidalijo kelio su BMW.

Apie 14.31 val. Kėdainių rajone, krašto kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, judėdami ta pačia kryptimi susidūrė automobilis „Mini“, kurį vairavo moteris (gim. 1997 m.) ir traktorius MTZ, kurį vairavo vyras, gimęs 1980 metais. Eismo įvykio metu nukentėjo „Mini“ vairuotoja.

Apie 20.37 val. Šilutėje, Tilžės g., automobilio „Mini One D“ vairuotoja (gim. 1997 m.) iš automobilio stovėjimo vietos suko į dešinę ir susidūrė su iš galo pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „BMW 320“, kurį vairavo vyras, gimęs 1998 m.

Apie 23.40 val. Kaune, R.Kalantos g., automobilio vairuotoja (gim. 2002 m.), neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės, nesiėmė visų būtinų atsargumo priemonių, nepasirinko tinkamo važiavimo greičio ir nesuvaldžiusi automobilio, nuvažiavo nuo kelio į griovį, apsivertė ir susižeidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas