Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kėdainių rajone – dingusio žmogaus paieškų operacija: pasitelkti kinologai ir ugniagesiai

Antradienio rytą į Kėdainių rajone esantį Josvainių miestelį rinkosi specialiųjų tarnybų pareigūnai – čia buvo organizuojama dingusio vyro paieškos operacija. Vyro kūno ieškota palei Šušvės upę, žvalgytasi ir vandenyje. Josvainiuose darbavosi ir kinologai su šunimi, ir ugniagesiai gelbėtojai. Deja, paieškos buvo bevaisės.
Dingusio vyro paieška
Dingusio vyro paieška / „Rinkos aikštė“ nuotr.

Vykdė paieškas

Josvainių miestelyje Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologai su šunimi palei Šušvės upę vykdė vyresnio amžiaus dingusio asmens paiešką. Vyras dingo dar praėjusių metų žiemą, prieš pat didžiąsias metų šventes. Tad tarnybos šukavo tiek upės pakrantes, tiek žvalgėsi vandenyje. Užduotis buvo rasti galimai mirusio žmogaus kūną.

Vykdant ikiteisminį tyrimą aiškinamasi, ar žmogus paskendo, ar paklydo ir kažkur parkrito bei sušalo. Toliau tikrinamos visos galimos versijos.

Į pagalbą policijos pareigūnai pasikvietė ir Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesius gelbėtojus, kurie atvyko su valtimi.

Dingo prieš didžiąsias šventes

Josvainių miestelis dar nuo praėjusio gruodžio gyvena nežinioje – dingo vyresnio amžiaus vietos gyventojas. Dar gruodį vykdant žmogaus paieškas prie Šušvės buvo rastas dviratis ir kiti asmeniniai daiktai. Paieškos buvo vykdomos miškelyje, paupyje ir pačioje Šušvės upėje. Tuomet paieškas sunkino stipriai patvinusi upė.

Tikrino ir narai

Ne kartą buvo išžvalgytas miškelis. Ne kartą į pagalbą policijai atvyko ir ugniagesiai gelbėtojai su valtimi. Buvo pasitelktos papildomos pajėgos – kėdainiečiams į pagalbą atvyko Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 5-oji komanda, kuri vykdė žmogaus paieškas po vandeniu.

Valtimi išžvalgytas 14 kilometrų upės ruožas, narai patikrino vietas, kuriose galėjo užsilaikyti srovės nešamas kūnas.

Paieškos buvo bevaisės.

Apklausiami žmogaus artimieji, pažįstami, vietos gyventojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas