Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kėdainių rajone nuo kelio nuvažiavo ir vertėsi lengvasis automobilis

Trečiadienio vakarą Kėdainių rajone įvyko eismo įvykis, kurio metu nuo kelio nuvažiavo ir apvirto lengvasis automobilis. Nors mašina suniokota gana stipriai, tačiau pirminiais duomenimis, vairuotojas sunkiau nenukentėjo. Žmogus išgabentas į gydymo įstaigą.
Avarija Kėdainių rajone
Avarija Kėdainių rajone / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Skubėjo visos tarnybos

Bendrajame pagalbos centre apie 19 valandą gautas pranešimas, kad Gudžiūnų seniūnijos Jaunakaimio kaimo ribose nuo kelio nuvažiavo ir laukuose vertėsi lengvasis automobilis „Mercedes Benz“.

Į įvykio vietą pasiųsta Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba ir Krakių ugniagesių komanda, du Greitosios medicinos pagalbos medikų ekipažai, arčiausiai budėję policijos pareigūnų ekipažai.

Nelaimė – posūkyje

Į įvykio vietą atskubėjusios tarnybos rado kelyje su žvyro danga, posūkyje nuo kelio nuvažiavusį ir laukuose apvirtusį lengvąjį automobilį. Laimei, jo vairuotojas nebuvo prispaustas.

Žmogų savo globon perėmė medikai. 64-erių metų vyras nugabentas į gydymo įstaigą. Jis automobiliu važiavo vienas. Nustatyta, kad eismo įvykio metu vairuotojas buvo blaivus.

Atvertė automobilį

Ugniagesiai gelbėtojai atvertė lengvąjį automobilį ir atjungė jo akumuliatorių. Policijos pareigūnai aiškinosi įvykio aplinkybes. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko galimai vairuotojui snustelėjus ar dėl pablogėjusios sveikatos.

Į įvykio vietą atvyko daugiau žmonių. Jie ištraukė lengvąjį automobilį iš laukų. Mašiną leista pasiimti jos savininkei, mat automobilis priklauso nukentėjusiojo antrajai pusei.

Dėl eismo įvykio sukėlimo vyrui paskirta minimali piniginė bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas