Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policija: paros įvykių apžvalgą paženklino dviratininkų ir pėsčiųjų nelaimės

Praėjusios paros eismo įvykiuose nesužeistas nė vienas automobilio vairuotojas, tačiau traumų patyrė kiti eismo dalyviai – mašinų keleiviai, dviratininkai, pėstieji. Beje, 60 proc. iš LKPT išskirtų praėjusio trečiadienio įvykių fiksuoti Vilniuje. Tuo metu Kaune, Klaipėdoje ar Šiauliuose neminima apie jokį eismo incidentą.
Dviratis ir šalmas po nelaimės kelyje
Asociatyvi iliustracija: dviratis ir šalmas po nelaimės kelyje / 123RF.com nuotr.

Trečiadienį ryte Vilniuje, Tuskulėnų gatvėje, 52 metų vyras, vairuodamas automobilį „Toyota Prius“, kliudė ne pėsčiųjų perėjoje į kelią įžengusį pėsčiąjį (25 m) ir jį sužeidė, ketvirtadienį praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).

08.00 val. Vilniuje, Justiniškių ir Šešuolių gatvių sankryžoje, 52 metų vyras, vairuodamas automobilį „Opel“, suko į dešinę pusę ir kliudė per pėsčiųjų perėją važiavusį dviratininką (44 m). Eismo įvykio metu nukentėjo dviratininkas.

08.57 val. Neringos savivaldybėje, krašto kelyje Nr. 167 Smiltynė–Nida (44,75 km), 30 metų vyras, vairuodamas automobilį „Opel Corsa-C“, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į medinį atitvarą. Eismo įvykio metu nukentėjo kartu važiavę du keleiviai.

10.05 Vilniuje, Vilties gatvėje, 27 metų dviratininkas, važiuodamas pėstiesiems ir dviratininkams skirtu taku, atsitrenkė į pėsčiąją (59 m) ir ją sužeidė.

15.43 val. Panevėžyje, Klaipėdos ir Savitiškio gatvių sankryžoje, 18 metų vyras, vairuodamas automobilį „Opel Signum“, sankryžoje suko į kairę pusę ir nepraleido tiesiai važiavusio automobilio „Opel Astra“ ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opel Signum“ keleivis (19 m).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas