Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policija: pirmadienį eismo įvykiuose sužeisti 6 žmonės

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, sausio 21 d., pirmadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 6 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 6 žmonės. Tarp sužeistųjų – 1 nepilnametė. Ryte, Kybartuose, J.Basanavičiaus g. buvo partrenkta 16-metė mergina, begusi skersai kelio pėsčiųjų perėjos link,nepilnametė gydoma ambulatoriškai.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / LKPT nuotr.

Popietę Trakų r., magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, slidžiame kelyje vairuotojo nesuvaldytas sunkvežimis su priekaba susidūrė su lengvuoju automobilius, kuris buvo visiškai sumaitotas, atsitrenkęs į kelio atitvarus, jį vairavęs vyras gydomas ambulatoriškai. Tuo pačiu metu Jonavos r., rajoniniame kelyje Jonava–Gudžioniai, apsnigtame kelyje vairuotojos nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, vairuotoja buvo nežymiai sužalota.

Trys eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti žmonės, įvyko Vilniuje. Popietę, nuvažiavime iš Vikingų g. į judrią Tūkstantmečio gatvę, automobilio vairuotojas, persirikiuodamas iš antros eismo juostos į pirmą, nedavė kelio pirma eismo juosta važiavusiam automobiliui, kurio vairuotojas buvo sužeistas.

Pavakarę, Ozo–Ukmergės–Šeškinės gatvių sankryžoje, išvažiuodamas iš šalutinio kelio automobilio vairuotojas nedavė kelio ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu, kurio vairuotoja buvo sužeista ir paguldyta į ligoninę. ir su juo susidūrė.

Vakare, jau sutemus, Vilniuje, Ateities ir L.Giros šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje automobilis partrenkė 37 m. pėsčiąjį, kuris per kelią ėjo degant draudžiamam pėstiesiems signalui. Dėl daugybinių sužalojimų vyras paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

Šiais metais Lietuvoje eismo įvykiuose žuvo 17 žmonių, t. y. 1 daugiau negu pernai per tą patį laikotarpį. Žuvo 7 vairuotojai, 5 keleiviai (2 nepilnamečiai), 4 pėstieji (visi pėsčiųjų perėjose).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento