Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kelių policija: vasario 3-iosios eismo įvykiuose sužeisti vairuotojai, keleiviai, pėstieji

Trečiadienį, vasario 3-iąją, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 44 eismo įvykius. 6-iuose iš įvykių sužeisti 6 žmonės (vairuotojai, keleiviai, pėstieji).
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Transporto priemonių susidūrimų – 2 atvejai, užvažiavimų ant pėsčiojo – 2, automobilio nuvažiavimas nuo kelio – 1 atvejis. Esant šlapiai kelio dangai fiksuoti 3 įvykiai, apsnigtai dangai – taip pat 3 įvykiai, tamsiuoju paros metu – 3. Miestuose – 3 įvykiai (Alytuje, Kaune, Klaipėdoje).

Naktį, apie pusę pirmos, Radviliškio rajone, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai (danga apledėjusi), tiesiame ruože nuo kelio nulėkė ir į medį atsitrenkė automobilis „Audi A8“. Sužeistas ir į ligoninę nuvežtas automobilį vairavęs neturintis teisės vairuoti 27 metų vyras. Pirminiais duomenimis, jis buvo neblaivus. Kartu su juo važiavo du neblaivūs asmenys, 23-ejų vaikinas ir 25 metų keleivė.

Ryte, po septintos, sningant ir esant rūkui, Varėnos rajone, magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas, į stovėjusį krovininį automobilį „Volvo FH“ (vairuotojas 37 metų Baltarusijos Respublikos pilietis) atsitrenkė 39 metų vyro vairuojamas automobilis „Škoda Octavia“. Nukentėjo lengvojo automobilio 62 metų keleivė (paguldyta į ligoninę).

Taip pat ryte (9 val.), Kaišiadorių rajone, kelyje Rumšiškės–Tadarava (danga šlapia), tiesioje nuokalnėje, automobilis „VW Passat“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti 24 metų vaikino, atsitrenkė į stovėjusį posūkiui automobilį „Toyota“ ir, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su „Audi A4 Avant“. Nukentėjo šį automobilį vairavęs 50 metų vyras. Kartu su juo važiavusios dvi keleivės, pirminiais duomenimis, sužeidimų išvengė.

Apie pusę vienuoliktos ryto, Kaune, Kovo 11-osios gatvėje (danga šlapia), iš stotelės pradėjus važiuoti 62 metų vyro vairuojamam troleibusui, salone pargriuvo ir susižeidė 80 metų keleivė.

Popietę, Klaipėdoje, Molo ir Audros gatvių sankryžoje, autobusas MAN, vairuojamas 66 metų vyro, sukdamas į dešinę, kliudė ir sužeidė, pirminiais duomenimis, netikėtai į važiuojamąją kelio dalį įbėgusį žmogų.

Vakare, apie pusę septynių, Alytuje, Kepyklos gatvėje, šalia važiuojamosios kelio dalies buvo rastas gulintis neblaivus vyras (1,56 promilės). Pasak 45 metų nukentėjusiojo, einantį važiuojamąja kelio dalimi jį partrenkė transporto priemonė. Neapšviestame ruože pėsčiasis neturėjo jokio šviesą atspindinčio elemento.

Per parą – 10 atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (žmonės nenukentėjo). Šie įvykiai įvyko Mažeikiuose ir Ignalinos, Jurbarko, Kretingos, Molėtų (magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena), Panevėžio, Radviliškio, Telšių, Ukmergės, Utenos (magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena) rajonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas