Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 25 /2021 12 26

Kelyje Švenčionys-Pabradė susidūrė 6 automobiliai: prireikė medikų pagalbos

Kalėdų rytą kelyje Švenčionys-Pabradė įvyko masinė avarija, kurios metu susidūrė net 6 automobiliai. Į įvykio vietą skubėjo ne tik pareigūnai, tačiau ir medikai bei ugniagesiai.
Avarija greitkelyje
Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šeštadienį, 11.33 val., Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad ties Pameronių kaimu susidūrė 6 automobiliai.

Eismo įvykio metu nukentėjo žmonės, vienas buvo prispaustas.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Situacijų koordinavimo skyriaus atstovo duomenimis, ugniagesiams pavyko iš automobilio išvaduoti prispaustą žmogų, jis buvo perduotas medikams.

Kaip kitą rytą informavo Policijos departamentas, gruodžio 25 dieną apie 11 valandą 30 minučių Švenčionių rajone, Pabradės seniūnijoje, kelio Vilnius–Švenčionys–Zarasai 59 km, susidūrė automobiliai „VW Passat“, „VW Touran“, „Nissan Juke“, „Opel Vivaro“ ir „Volvo XC 70“.

Automobilio „VW Passat“ vairuotojas, gimęs 1989 metais, dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę, kitų automobilių vairuotojams ir keleiviams suteikta pagalba vietoje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas