Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 01 31 /2021 02 01

Atnaujintas eismas kelyje Kaunas–Marijampolė

Sekmadienio vakarą kelyje „Via Baltica“ susidūrus dviem vilkikams buvo uždraustas eismas link Marijampolės, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija. Ankstyvą pirmadienio rytą pranešta, kad Marijampolės kryptimi eismas atnaujintas, nors išlieka apsunkintas ir vyksta viena kelio juosta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Marijampolėje“

Avarija įvyko 21.45 val. magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 45-ajame kilometre, Marijampolės savivaldybėje, ties Barštinės kaimu. Dešinėje kelio pusėje susidūrė du vilkikai. Nors iš pradžių buvo pranešta apie galimai prispaustus žmones, jų, atvykus ugniagesiams gelbėtojams, nebuvo, vilkikų vairuotojai buvo sąmoningi.

Kaip informavo Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, vilkiko SCANIA vairuotojas iškeltas iš kabinos ir perduotas paramedikams. Jis buvo sąmoningas, išvežtas į gydymo įstaigą. Vilkiko DAF vairuotojas nenukentėjo.

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Marijampolėje“/Įvykio vietoje
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Marijampolėje“/Įvykio vietoje

Vienu vilkiku buvo vežami silikato blokeliai, kitu – žuvies konservai ir radiatoriai. Per eismo įvykį kroviniai neišbiro, neapgadinti. Iš transporto priemonių ant važiuojamosios kelio dalies išsiliejo apie 2 t dyzelino 200 m atkarpoje.

Atjungti vilkikų akumuliatoriai, sustabdytas dyzelino tekėjimas iš likusių prakirstų kuro bakų. Nupjauta metalinio atitvaro dalis, kuri buvo įstrigusi į puspriekabę. Įvykio vietą liko tvarkyti kelių tarnyba.

Dėl įvykio padarinių šalinimo buvo draudžiamas eismas kryptimi link Marijampolės. Jis kreipiamas apylanka krašto keliu Mauručiai–Vinčai–Puskelniai.

Sekmadienį praneštas, kad kryptimi Kauno link eismas apsunkintas ir vyksta viena kelio juosta. Eismą reguliuoja policija.

Pirmadienio rytą LAKD pranešė, eismas magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai atnaujintas, tačiau Marijampolės kryptimi eismas išlieka apsunkintas ir vyksta viena kelio juosta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas