Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį dėl suaugusiųjų nerūpestingumo keliuose sužeisti šeši vaikai

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, balandžio 18-ąją, ketvirtadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 17 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 18 žmonių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, tarp sužeistųjų – 5 nepilnamečiai, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 6 m. pėsčioji, dar viena 6-metė buvo sužeista priešpriešinio susidūrimo metu, tokio pat amžiaus mergaitė buvo partrenkta automobiliu, įbėgusi į kelią nenustatytoje vietoje. Mažametė pėsčioji, 3-ejų m. mergytė buvo partrenkta šaligatviu važiavusiu dviračiu, 15-metis pėsčiasis automobiliu buvo sužeistas kieme. Per parą policija užregistravo 60 eismo įvykių, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, vieną įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas.

Ryte, 7.00 val., Kaune, Juodelynės g. ir Palaukės tako susikirtime vairuodamas automobilį „Skoda Fabia“, vykdamas į tarnybą, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM pareigūnas partrenkė ir nežymiai sužalojo dvi į gatvę išėjusias pėsčiąsias, 33 m. moterį ir kartu ėjusią jos dukrą, 6-erių mergaitę. Dėl kojų sumušimų pėsčiosioms buvo suteikta medikų pagalba.

7.26 val., Panevėžyje, Vilniaus g. – Margių g. sankryžoje, automobiliu buvo partrenktas per kelią nereguliuojama pėsčiųjų perėja dviračiu važiavęs 53 m. dviratininkas. Dėl stuburo slankstelio lūžimo vyras paguldytas paguldytas į ligoninę.

Apie 14 val., Marijampolėje, Geležinkelio g., automobilį ,, BMW 530d" vairavęs 20-metis vaikinas, sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio motociklo „Harley Davidson“, kurį vairavo 62 m. vyras, ir su juo susidūrė. Motociklo vairuotojas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Darbo dienos pabaigoje, 16.37 val., Pasvalio r., Ustukių k., rajoniniame kelyje Ustukiai–Šimoniai–Stipinai, 34 m. vyras vairuodamas automobilį „Audi 100“, iš šalutinio kelio išvažiavo nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „BMW 330d“, ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeista automobilyje „Audi100“ važiavusi 6 m. keleivė, mergaitė dėl patirtų sužalojimų paguldyta į ligoninę.

17.20 val., Šiauliuose, M. Valančiaus g., ties vaikų darželiu, šaligatviu važiavęs 24 m. dviratininkas partrenkė ant šaligatvio buvusią 3-ejų metų mergytę, kurios mama buvo nuėjusi prie automobilio. Mažylė kuri dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę.

Tuo pačiu metu, Vilniuje, Subačiaus g., 33 m. moteris vairuojamu automobiliu „Audi A6“ buvo partrenkta partrenkė neleistinoje vietoje per kelią bėgusi 6 m. pėsčioji. Sužeista mergaitė dėl patirtų daugybinių sužalojimų paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai