Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje nuteisti sąvadautojai, pasinaudoję bejėgiška mergina

Klaipėdos apygardos teismas paskelbė nuosprendį asmenims, įtraukusiems kitą asmenį į prostituciją bei iš to turėjusiems pajamų
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Klaipėdos apygardos teismas paskelbė nuosprendį 53 metų sąvadautojai R. S. ir jos bendrui 43 metų G. P., kurie pripažinti kaltais įtraukę asmenį į prostituciją bei turėję iš to pajamų.

Teismas nustatė, kad R. S. nuo 2007-02-08, turėdama tikslą organizuoti ir vadovauti prostitucijai, o G. P., turėdamas tikslą pelnytis iš kito asmens prostitucijos, pasinaudodami nukentėjusiosios I. P. pažeidžiamumu dėl socialinės padėties, menko išsilavinimo, blogos materialinės padėties, gavo nukentėjusiosios sutikimą teikti seksualines paslaugas ir įtraukė ją į prostituciją. Tokiu būdu R. S. dvi savaites organizavo, vadovavo ir sąvadavo nukentėjusiosios prostitucijai.

Nors kaltinamieji savo kaltę neigė, tačiau ištyręs visus byloje esančius duomenis teismas nustatė, kad R. S. ir anksčiau yra organizavusi prostituciją, jai vadovavusi, o nukentėjusiosios įtraukimas į ją buvo jos nusikalstamos veikos tąsa. Taip pat teismas nustatė, kad tarp R. S. ir G. P. buvo susiformavę tęstiniai santykiai, kurių tikslas buvo turėti pajamų iš nukentėjusiosios prostitucijos.

Nuteistajai R. S. už nusikaltimą paskirta 3 metų ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmė, kurią subendrinus su ankstesniu nuosprendžiu paskirta bausme nustatyta galutinė subendrinta 5 metų laisvės atėmimo bausmė.

Nuteistajam G. P. už nusikaltimą paskirta 1 metų ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmė, kurios vykdymas atidėtas 2 metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento