Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje per eismo įvykį sužeistas policijos pareigūnas

Vakare (18 val.), Klaipėdoje, H.Manto gatvėje, miesto maršrutinis autobusas MAN, vairuojamas 60 metų vyro, atsitrenkė į stovėjusį policijos tarnybinį automobilį „VW Caddy“ (su įjungtais mėlynais ir raudonais švyturėliais), šis – į priekyje stovėjusį automobilį „Mercedes“, vairuojamą 33-ejų moters. Nukentėjo 51 metų policijos pareigūnas.
Per eismo įvykį Klaipėdoje, Herkaus Manto gatvėje, sužeistas policijos pareigūnas.
Per eismo įvykį Klaipėdoje, Herkaus Manto gatvėje, sužeistas policijos pareigūnas. / Facebook grupės „Klaipėdos reidai“ nuotr.

Pirmadienio pavakarę judrioje Klaipėdos gatvėje buvo sužeistas policijos pareigūnas, gatvėje ėjęs savo pareigas.

Kaip praneša Policijos departamentas, pirmadienį apie 18 val. Herkaus Manto gatvėje maršrutinis autobusas MAN, vairuojamas šešiasdešimtmečio, atsitrenkė į stovėjusį tarnybinį policijos pareigūnų automobilį.

Kaip pranešama, automobilis „VW Caddy“ stovėjo su įjungtais raudonos ir mėlynos spalvos šviesos signalais. Pirminiais duomenimis, pareigūnas tuo metu buvo sustabdęs kitą vairuotoją, pildė protokolą. Po smūgio tarnybinis automobilis dar trenkėsi į sustabdytą „Mercedes-Benz“.

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „VW Caddy“ vairuotojas, kuris, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Pradėta administracinė teisena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas