Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 09 /2018 09 10

Klaipėdoje per gaisrą garaže žuvo vyras ir moteris

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Klaipėdos pakraštyje per gaisrą garaže, kuriame buvo įrengtas būstas, žuvo du žmonės.
Garaže Klaipėdoje sudegė du žmonės
Garaže Klaipėdoje sudegė du žmonės / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

Bendrajam pagalbos centrui apie Šilutės plente degantį metalinį garažą buvo pranešta 3.17 val., informavo BPC.

Gelbėtojams atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad garaže nepasiturinti pora yra įsirengusi būstą. Vyras ir moteris per gaisrą žuvo.

15min iš patikimų šaltinių sužinojo, kad šis gaisras tiriamas kaip kraupus padegimas: garažo spyna buvo užkabinta iš išorės, o tuomet būtent iš lauko įžiebta ugnis. Gaisro židinys buvo ties garažo vartais, o žmonės rasti už kelių metrų.

Liudininkai, kurie žino apie šių garažų bendruomenės gyvenimo ypatumus, prasitaria, kad išvakarėse čia vyko konfliktai, tad padegimas tikrai galėjo tapti kraupiu susidorojimo ar keršto planu.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius (SKS) sekmadienio rytą portalui 15min patvirtino, kad ugniagesiams atvykus į garažų masyvą jiems pirmiausia teko mėginti įveikti spyną. Spyna kuo skubiau nupjauta. Tuomet gaisrininkai puolė vidun gelbėti žmonių.

Greitoji konstatavo moters mirtį, o vyriškį medikai dar bandė gaivinti. Nesėkmingai.

Moteris buvo žuvusi, tad atskubėjusi greitoji pagalba tik konstatavo jos mirtį. Tuo metu vyriškį medikai dar bandė gaivinti, tačiau ir jo gyvybės išsaugoti nepavyko.

„Atvykus, garažas degė atvira liepsna. 3.29 val. darbą pradėjo ugniagesių grandis. 3.32 val. viduje rasti du žmonės be gyvybės ženklų. Žuvusiųjų asmenybes nustatinėja policijos pareigūnai. Gaisro metu iš garažo išnešti du dujų balionai. Per gaisrą sudegė garaže buvę namų apyvokos daiktai“, – raportavo SKS budėtojas.

Tikslios informacijos apie gaisro priežastis ir aplinkybes Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas suteikti negalėjo, mat tyrimas tik prasideda.

J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Garaže Klaipėdoje sudegė du žmonės
J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Garaže Klaipėdoje sudegė du žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne