Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje – tėvų siaubas dėl įtartino prie vaikų besikabinėjančio vyro: jei gyvenate šioje gatvėje, nepalikite vaikų vienų

Šeštadienį, liepos 6 d., socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė plisti perspėjimo įrašai dėl įtarimų sukėlusio klaipėdiškio – mat šis uostamiesčio parduotuvėje „Maxima“, kuri yra Sportininkų g., užkalbino du nepažįstamus vaikus, mėgino juos išsivesti drauge. Dėl šio incidento neabejingi situacijai žmonės kreipėsi į pareigūnus.
Įtariamasis
Įtariamasis / 15min skaitytojo nuotr.
Temos: 2 Vaikai Klaipėda

„Dėmesio, kas turite vaikų!

Vakar apie 21h šis vyriškis bandė mano vaikus – 8 ir 6 metų – išsivesti iš „Maximos“, pasiėmęs juos už rankų, sakydamas, kad juos pažįsta. Vaikai buvo sustoję prie saldainių, o tėtis toliau rinkosi prekes, kai viskas įvyko. „Ačiū“ moteriai, kuri viską matė ir priėjus liepė pasitraukti nuo vaikų. Vakar vakare buvau nuėjusi pasikalbėti su apsaugos darbuotoju, jis sakė, kad tą pačią dieną tas pats vyras dvi vyresnes mergaites pasiėmęs už rankų norėjo išsivesti, sakydamas, kad tai jo dukros, jei čia yra mamos tų mergaičių atsiliepkite. Viskas fiksuota policijoje. Šiandien ėjome peržiūrėti kamerų (vaizdų – aut.), pamatėme jį iškvietėme policiją. Pareiškimas parašytas. Pasikalbėkite su savo vaikais – gal atsiras tų mergaičių tėvai. Neleiskite vienų vaikų į parduotuvę!“, – toks vienos iš įtartino vyro kalbintų vaikų mamos įrašas buvo paviešintas socialiniuose tinkluose.

15min gavo ir vaizdo įrašą, kuriame minėtas asmuo klaipėdiškiui Michailui Andrijanovui teisinasi buvęs girtas.

„Nežinau, buvau išgėręs“, – taip teisinosi įtarimų sukėlęs vyras. M.Andrijanovas perspėjo nepalikti be priežiūros savo vaikų – ypač gyvenantiems uostamiesčio Sportininkų g.

Klaipėdos apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė 15min patvirtino apie šį įvykį.

„Operatyvus valdymo skyriaus duomenimis, liepos 6 d. Bendruoju pagalbos telefonu 112 buvo pranešta, kad liepos 5 d. apie 21.30 val. Sportininkų g., Klaipėdoje, parduotuvėje, nepažįstamas vyras buvo priėjęs prie dviejų vaikų ir kvietė juos eiti kartu, bandė vestis juos iš prekybos centro. Policija nustatė asmenį, šiuo metu tikslinamos aplinkybės“, – nurodė A.Grauslienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas