Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje toliau skriaudžiamos moterys: vagims rūpi jų rankinės

Klaipėdoje vis daugiau pranešimų apie gatvėse apiplėšiamas moteris. Nusikaltėlių taikinys – vyresnio amžiaus klaipėdietės, o dauguma nusikaltimų įvykę pietinėje miesto dalyje.
Bylos įkalčiai
Asociatyvinė nuotr. Rankinė / Kauno apskrities policijos nuotr.

Ketvirtadienį pie 15 val. 5 min., Debreceno g., Klaipėdoje, ties pėsčiųjų taku, nenustatytas vyras pribėgęs iš nugaros, panaudodamas fizinę jėgą rankomis pastūmė 1946-aisiais gimusią moterį, kuri nukrito ant grindinio ir pametė rankinuką.

Nenustatytas vyras pavogė ant grindinio nukritusį rankinuką ir pasišalino. Rankinėje buvo dokumentai, 580 eurų grynaisiais, banko mokėjimo kortelė. Pradėtas plėšimo tyrimas.

Tą pačią dieną apie 7 val. 30 min. Naujakiemio gatvėje, 1944 m. gim. moteris eidama pargriuvo, tuomet prie jos pribėgo 15-17 metų nepažįstamas, smulkaus sudėjimo vaikinas, kuris vilkėjo juodos spalvos striukę su gobtuvu.

Nenustatytas vaikinas paėmė moters rankinę, kurioje buvo parduotuvių nuolaidų kortelės, banko kortelė ir 100 eurų bei telefonas „Nokia“. Bendra pavogtų daiktų vertė 271 euras.

Apie 11 val. 20 min., Baltijos pr., 1941-aisiais gimusiai moteriai iš nugaros pribėgo du vaikinai ir vienas iš jų žaibiškai pavogė rankinę.

Rankinėje buvo raktai, telefonas „Samsung“, piniginė. Bendra žala apie 550 eurų.

Pradėti tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito