Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 03 /16:36

Klaipėdos centre sumuštas vaikas nespėjo grįžti į namus: filmuoti vaizdai išplito greičiau

Keturiolikmetis Klaipėdoje buvo gudriai įviliotas į krūmus prie greito maisto užkandinės, kur jam būrys paauglių surengė egzekuciją. Stipriai sumuštas vaikas nespėjo pareiti į namus, o muštynių vaizdas taip paplito, kad pasiekė ir tėvą. Į policiją kreipęsis tėvas jaučiasi beviltiškai: „Turbūt visa Lietuva jau matė“. Vaiko teisių gynėjai pasidalino patarimu, ką tokiu atveju daryti tėvams.

„Neverk, b***, gerai! Atsakyk už bazarą!”, – kelių sekundžių vaizdo įraše skamba merginos balsas. Vaizdo įraše matomas stovintis šviesiai apsirengęs paauglys. Prišokęs vaikinas trenkia jam į veidą. Netrukus pasigirsta kitos merginos balsas: „Man jo gaila“.

Dar viename vaizdo įraše matoma, kad vaikas mušamas jau ir į pilvą, smūgiuojama į galvą. Paauglys daužomas ir rankomis, ir kojomis.

Pirmadienio vakarą tokie vaizdo įrašai pasiekė klaipėdietį Dovydą. Giminaičių vaikas atsiuntė kelių sekundžių vaizdo įrašą, kuriame matomas mušamas jo vaikas.

Paaiškėjo, kad paauglys nespėjo grįžti į namus, o muštynių vaizdas jau išplito programėlėje „SnapChat“.

Sūnui paskambinęs vyras sužinojo, kad šis yra namų laiptinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne