Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos pareigūnai interneto platybėse sučiupo šešias „plaštakes“

Prekyba savo kūnu tebeklesti internete, nors atsakomybė prieš įstatymą numatyta ne tik seksualines paslaugas teikiantiems asmenims, bet ir tokiomis paslaugomis besinaudojantiesiems. Atkreipdami dėmesį į tokių paslaugų paklausą, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė prevencinę priemonę „Plaštakė – 2016“.
Prostitucija
Prostitucija / „Scanpix“ nuotr.

Pareigūnai interneto skelbimų puslapiuose tikrino skelbimus apie siūlomas sekso paslaugas už materialinį atlygį. Priemonės metu nustatytos 6 merginos, kurios tokias paslaugas teikė.

Pareigūnai primena, kad už vertimąsi prostitucija ar atlygintiną naudojimąsi prostitucijos paslaugomis numatyta administracinė atsakomybė: bauda nuo 86 iki 144 eurų, o pakartotinai padarytas pažeidimas asmens, kuris buvo baustas administracine nuobauda, užtraukia baudą nuo 144 iki 289 eurų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų.

Pareigūnai prašo ir gyventojų pagalbos. Apie pažeidimus, susijusius su prostitucija, prašome pranešti telefonu 112 arba anoniminiu pasitikėjimo telefonu 8-800-60202. Iš anksto dėkojame už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą užkardant šias veikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito