Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos teisme – lyg veiksmo filmo scenarijus: prie namo sustojo „BMW X5“, šovė 14 kartų

Anksčiau teistas klaipėdietis Deividas Skrodenis vėl varstys teismo duris – kaltinamas išsyk keliais nusikaltimais. Į pareigūnų akiratį jis įkliuvo kai apšaudė vienos įmonės langus, o atliktos kratos atskleidė, kad daugiabučio rūsyje vyras slėpė narkotikus ir ginklą.
Kulkos ir pistoletas
Kulkos ir pistoletas / 123RF.com nuotr.

Vyriškis kaltinamas tuo, kad praėjusių metų kovo 8 d., apie 21.40 val., Klaipėdos miesto viešoje vietoje, automobiliu „BMW X5“ atvykęs prie namo su komercinėmis patalpomis, tyčia, iš pramoninės gamybos 4,5 mm kalibro pneumatinio pistoleto į minėtą namą iššovė ne mažiau kaip 14 šūvių, taip sugadindamas namo pirmame aukšte esančio lango šešis stiklus ir padarydamas 240 eurų turtinę žalą.

Tokiu būdu D.Skrodenis įžūliu elgesiu ir vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams bei aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką.

Be to, D.Skrodenis kaltinamas tuo, kad neteisėtai nešiojo nešaunamąjį ginklą – pramoninės gamybos 4,5 mm kalibro pneumatinį pistoletą ir šiuo pistoletu į minėtą namą iššovė ne mažiau kaip 14 šūvių.

Vyrui pareikšti kaltinimai ir dėl narkotikų laikymo. Praėjusių metų rugsėjį vieno daugiabučio namo rūsyje laikė 143,549 g narkotinės medžiagos – kanapių ir 24,665 g narkotinės medžiagos – kokaino, o šalia to paties sandėliuko, bendro naudojimo koridoriuje, paslėpęs už rūsio durų laikė 30,243 g narkotinės medžiagos – kokaino, kol jas kratos metu rado ir paėmė policijos pareigūnai.

Tame pačiame sandėliuke neteisėtai, neturėdamas leidimo laikė pramoninės gamybos ,,C“ kategorijos šaunamąjį ginklą – dujinį pistoletą, skirtą šaudyti 9 mm kalibro dujiniais bei imitaciniais šoviniais, kol jį kratos metu rado ir paėmė policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas