Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 12 /11:07

Kretingos rajone į griovį nuvažiavęs katafalkas – vogtas, o vairuotojas sulaikytas

Kretingos rajone nuo kelio nuriedėjo laidojimo paslaugų mikroautobusas. Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, jog transporto priemonė buvo pavogta.
Į griovį nuriedėjęs mikroautobusas.
Į griovį nuriedėjęs mikroautobusas. / „Reidas TV” feisbuko nuotr.

15min jau rašė, jog nelaimė įvyko ankstų sekmadienio rytą kelyje Dauginčiai–Kuliai. Nuo kelio nulėkė ritualinių paslaugų automobilis, o ekipažas iš įvykio vietos buvo dingęs.

Sekmadienio rytą, apie 10 val., į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariatą telefonu kreipėsi 39-erių plungiškė, pranešdama, kad iš automobilių stovėjimo aikštelės, esančios Plungėje, Jucio gatvėje, galimai naktį pavogtas įmonės automobilis „Renault“. Pavogto automobilio rakteliai buvo palikti jo viduje, automobilis buvo neužrakintas. Mašinos vertė – apie 30 000 eurų.

Dieną automobilis nuvažiavo nuo kelio Kretingos rajone, juo važiavę asmenys pabėgo iš įvykio vietos. Plungės rajone sulaikytas bei į areštinę uždarytas 30-metis, įtariamasis autobusiuko vagyste. Kaip teigiama, vyras buvo įmonės, kuriai priklauso mikroautobusas, vairuotojas.

Sulaikyti įtariamojo vyrai neužtruko. Pareigūnams atvykus į avarijos vietą, mikroautobuse buvo rastas telefonas, su dėkle įkišta vizitine kortele. Dar tą pačią dieną į Plungės ligoninę su nusiskundimais kreipėsi vyras, kuris teigė, jog vyko autobusiuku ir susižeidė. Nukentėjęs žmogus įvardijo vairuotoją, o šis sutapo su vizitinėje nurodytu asmeniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento