Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kriminalinė Lietuva. Sargą subadę ir sudeginę jaunuoliai juokėsi iš savo nusikaltimų

Vilniaus apygardos teisme atversta dviejų žmonių nužudymo byla. Žmogžudystėmis kaltinami keturi jaunuoliai, kurių vienam vos 16 metų, atrodo, savo itin žiaurių poelgių nė kiek nesigėdijo. Teisme paaiškėjo, kad apie nužudymus vaikinai patys pasigyrė draugams. Jie taip pat atsidūrė teisiamųjų suole, nes slėpė sunkius nusikaltimus nuo teisėsaugos. Taip pat atskleista, kad teisėsauga turi duomenų, jog du iš teisiamųjų buvo suplanavę trečią nužudymą, tačiau išsigandę plano neįvykdė.
Sargo žudikų teismo posėdis
Sargo žudikų teismo posėdis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Įtariamų žudikų trijulė – 23-ejų metų Tautvydas Pūtys, 20-metis Aurimas Jaruševičius ir nepilnametis K.P.S. visuomenę pašiurpino šių metų pradžioje.

Rytą į darbą statybvietėje atėjęs vyras nerado savo kolegos Marijano. Sargo darbo vietoje buvo tik kraujo balos ir grumtynių pėdsakai.

Teisėsauga nedelsdama ėmėsi darbo, kėlė sraigtasparnį, šukavo aplinkinius miškus, tačiau paieškos buvo bergždžios. Galiausiai po kelių dienų miškininkas atsitiktinai pastebėjo sudegusį VW, automobilio bagažinėje gulėjo vyro palaikai.

„Kriminalinė Lietuva“ – didžiausią atgarsį 15min portale sulaukusių kriminalinių istorijų ciklas. Tai įvykiai, kurie paliko žymę Lietuvos teisėsaugos istorijoje: savo aplinkybėmis, o kartais ir banaliu brutalumu. Šis tekstas buvo publikuotas 2018-11-02.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai