Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kriminalinė Lietuva. Taboro gyventojai stebino turtu – prabangiausias socialinis būstas Lietuvoje

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai kovoja su asmenimis, prekiaujančiais narkotinėmis medžiagomis. 2019 metų rugpjūčio 21 dieną pareigūnai romų tabore pastebėjo grupę asmenų, kurie aiškiai kažko laukė. Būrys ne romų tautybės žmonių tabore iškart sukėlė įtarimą.
Sulaikyti narkotikų prekeiviai
Sulaikyti narkotikų prekeiviai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

2019 metų rugpjūčio 21 dieną pareigūnai romų tabore pastebėjo grupę asmenų, kurie aiškiai kažko laukė. Būrys ne romų tautybės žmonių tabore iškart sukėlė įtarimą.

Narkotikus metė ant žemės

Pareigūnai įtarę, kad toje vietoje yra platinamos narkotinės medžiagos, operatyviai pribėgo prie minėtų asmenų. Buvo pastebėta, kaip vienas vyriškis perdavė kitam vyriškiui folijos lankstinuką. Pamatę policijos pareigūnus, abu vyriškiai numetė folijos lankstinukus.

Pareigūnai pribėgę prie įtariamo narkotinių medžiagų pardavėjo kojų ant žemės rado 35 folijos lankstinukus su narkotinėmis medžiagomis, prie pirkėjo kojų buvo rastas vienas folijos lankstinukas.

„Kriminalinė Lietuva“ – didžiausią atgarsį 15min portale sulaukusių kriminalinių istorijų ciklas. Tai įvykiai, kurie paliko žymę Lietuvos teisėsaugos istorijoje: savo aplinkybėmis, o kartais ir banaliu brutalumu. Šis tekstas buvo publikuotas 2019-08-23.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne