Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kriminaliniai senjorų „nuotykiai“ keliuose : avarijų kaltininkų amžiaus vidurkis – 81 m.

Praėjusį savaitgalį į keletą eismo įvykių pateko itin garbaus amžiaus vairuotojai. Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) pirmadienį skelbiamais duomenimis, būtent 77, 82 ir 84 metų senjorai yra atsakingi dėl eismo nelaimių Švenčionyse, Kaune bei Šiaulių rajone.
Girtas senjoras apdaužė 4 automobilius
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Šeštadienį apie 13.33 val. Švenčionyse, Vilniaus gatvėje (krašto kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai), automobilis „Volkswagen Golf“, vairuojamas 77 metų moters, važiuodamas per sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui, partrenkė į pėsčiųjų perėją įėjusią pėsčiąją (degė žalias šviesoforo signalas).

Sužeista 69 metų moteris.

Per tris, kaip įtariama, senjorų sukeltas avarijas iš viso nukentėjo 6 žmonės.

Tą pačią dieną (2023-07-29) apie 16.21 val. Šiaulių rajone, rajoniniame kelyje Kuršėnai–Smilgiai–Aukštelkė, automobilis „Mercedes-Benz E320“, važiuodamas pagrindiniu keliu, susidūrė su iš šalutinio kelio išvažiavusiu automobiliu „Toyota Corolla Verso“. Nukentėjo trys žmonės: „Toyotos“ 84-erių vairuotojas ir 78-erių keleivė, taip pat „Mercedeso“ 23 metų vairuotojas.

Tuo metu vakar (2023-07-30) apie 9.50 val. Kaune, Vaidoto gatvėje, automobilis „Chrysler Pacifica“, vairuojamas 82 metų vyro, sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiavusio 25 metų vyro vairuojamo automobilio „Peugeot 307“. Per susidūrimą nukentėjo du žmonės: pirmojo automobilio vairuotojas ir „Peugeot“ 24 metų keleivė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito