Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas antrą kartą nepasirodė teisme

Klaipėdos miesto apylinkės teisme penktadienį turėjo būti pradėta nagrinėti Kristinos Brazauskienės sūnaus Ernesto Butrimo byla, kurioje jis kaltinamas, kad vairavo išgėręs, neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir bandė papirkti pareigūnus. Tačiau E.Butrimas antrą kartą pageidavo, kad byla būtų atidėta.
Ernestas Butrimas
Ernestas Butrimas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šį kartą E.Butrimas teismui aiškino tik ketvirtadienį nutraukęs sutartį su savo advokatu ir nespėjęs susirasti naujo. Todėl esą bylos nagrinėjimas turi būti nukeltas. Beveik prieš du mėnesius prašyta nukelti teismo posėdį dėl to, kad nespėjama pasirengti. 

Ir šį kartą teismas tenkino E.Butrimo prašymą. Su tokiu sprendimu sutiko ir Neringos policijos patrulis Arūnas Pielikis, birželio 30-osios naktį sustabdęs E.Butrimą. 

Kuršių nerijoje ilgoje eilėje į keltą stovėjęs R.Butrimas ėmė signalizuoti ir taip atkreipė į save dėmesį. Prie jo priėjęs pareigūnas pajuto alkoholį, tačiau vairuotojas nesutiko pasitikrinti blaivumo. Netrukus ir paaiškėjo, kad jis praradęs vairuotojo pažymėjimą dar prieš trejus metus. 

Pajutęs gresiančius nemalonumus vairuotojas bandė įsiūlyti kyšį. „Aš ne iš karto pažinau, kas čia toks. Nežinojau šio žmogaus, tik vėliau man kažkas pasakė“, – prisiminė patrulis A.Pielikis.

E.Butrimas jau ir anksčiau buvo baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento