Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kupiškyje nuo policijos sprukęs motociklininkas susidūrė su patrulių automobiliu

Kupiškyje motociklininkas bandė sprukti nuo policijos pareigūnų, bet susidūrė su jų automobiliu. Po avarijos paaiškėjo, kad motociklas neregistruotas, neatlikta valstybinė techninė apžiūra, jis nedraustas. Be to, ant motociklo buvo pritvirtintas ne tai transporto priemonei išduotas numeris, vairuotojas apskritai neturi teisės vairuoti.
Sulaikytas motociklininkas
Asociatyvinė iliustracija: sulaikytas motociklas / LKPT nuotr.

Penktadienio rytą apie 9.50 val. Kupiškyje, Gedimino gatvėje, policijos pareigūnams nestojo stabdomas motociklas ir iš Kupiškio teritorijos pasuko į kelią Biržai-Vabalninkas.

Kaip šeštadienį informuoja Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, sprukdamas nuo pareigūnų motociklo vairuotojas Kupiškio rajone, Ožkinių kaimo teritorijoje, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė motociklo ir trenkėsi į šalia jo važiavusį tarnybinį policijos automobilį „Škoda“. 

Per eismo įvykį apgadintos abi transporto priemonės, žmonės nenukentėjo.

Motociklą vairavo blaivus 1978 metais gimęs Panevėžio miesto gyventojas. Tačiau paaiškėjo, kad motociklas neregistruotas, neatlikta valstybinė techninė apžiūra, jis nedraustas. Be to, ant motociklo buvo pritvirtintas ne tai transporto priemonei išduotas valstybinis numerio ženklas. Vairuotojas apskritai neturi teisės vairuoti transporto priemonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas