Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
13:43 /17:45

Vilniuje karštligiškai ieškoma nepilnamečio: policija pradėjo tyrimą, gelbėtojai žvalgo upę

Vilniuje ant kojų sukelta policija ir ugniagesiai: dingo nepilnametis, paieškos vyksta ir Neryje, skelbia portalas delfi.lt. Neoficialiais duomenimis, dingusiojo žvalgomasi ir upėje, nes prie vieno tilto aptikta galimai jam priklausančių daiktų. Painiava kilo dėl įvykio lokacijos – minimi ir Baltasis, ir sostinės Šilo tiltai.
Skenduolio paieškos
Asociatyvi iliustracija: Neris, tarnybos, paieška / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

„Paieška toliau tęsiama, dirba ugniagesiai gelbėtojai ir policijos pajėgos. Yra žvalgoma upė“, – pirmadienį pavakarę BNS nurodė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas.

Jo teigimu, dėl nepilnamečio dingimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kol kas nerastas, daugiau informacijos negaliu suteikti“, – pažymėjo policijos budėtojas.

Pasigedo nuo ryto

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, pirmadienį, apie 8 val. 50 min. į pareigūnus kreipėsi Žirmūnų gyventojas.

Policijos atstovė Loreta Kairienė informavo „Delfi“, kad vyras pranešė pareigūnams apie naktį iš namų išėjusį ir dingusį 2008 metais gimusį sūnų.

Teigiama, kad prasidėjus paieškoms, pareigūnai prie Baltojo tilto aptiko kuprinę. Portalas lrytas.lt skelbia, kad kartu su kuprine surastas ir dingusiam priklausantis mobilusis, nurodoma vieta – Šilo tiltas, esantis arčiau Žirmūnų.

Vilniaus VPK atstovai 15min patvirtino, kad rastoji kuprinė ir telefonas galimai priklauso būtent ieškomam nepilnamečiui. Daiktų suradimo vieta: prie Šilo tilto. Tuo pačiu sostinės policijos atstovai užtikrina, kad į paieškos veiksmus nuo pradžių žiūrima labai rimtai: „Suprantama, kad nerimas slegia visus.“

Kita vertus, keli policijos ir ugniagesių gelbėtojų ekipažai šiuo metu dar dirba „savais metodais“, kitaip tariant, gyventojų pagalbos įsitraukti į visuotinę paiešką teisėsaugininkai bent kol kas neprašo.

Ieškomam jaunuoliui yra 15 metų, tačiau jo vardas, nuotrauka, kita apibūdinanti informacija socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje dar neskelbiama.

„Bus tęsiama paieška, kol bus rastas“, – pridūrė BNS kalbintas Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas