Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kuršėnuose nužudyta moteris, įtariamasis sulaikytas

Kuršėnuose rasta nužudyta moteris. Policija praneša, kad įtariamasis jau sulaikytas. Iš viso antradienį, policijos žiniomis, Lietuvoje buvo nužudytos dvi moterys.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, antradienį apie 19.30 val. Šiaulių r., Kuršėnuose, Gedimino g., name, rastas negyvos A.Š. (gimusi 1978 m.) kūnas su smurto požymiais ant veido.

Įtariamasis neblaivus sugyventinis E.K. (gim. 1980 m.) uždarytas į areštinę.

Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

15min.lt jau skelbė, kad antradienį moteris buvo nužudyta ir Ukmergėje. Kaip trečiadienį pranešė Vilniaus apskrities VPK, apie 10.20 val. Ukmergės rajono policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą, kad name Nuotekų g. yra mirusi moteris.

Nurodytu adresu nuvykę policijos pareigūnai rado moters lavoną, ant kūno matėsi sumušimai. Nustatyta, kad tai Ukmergės miesto gyventoja I.D. (gim. 1977 m.).

Moteris buvo rasta ukmergiškio Večiaslavo Jermolenskio (gim. 1970 m.) namuose. Policijai apie negyvėlę pranešė jos sugyventinis Eugenijus Ubišas (gim. 1973 m.).

Ukmergės rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d. dėl nužudymo.

Policija dviem paroms sulaikė mirusiosios sugyventinį E.Ubišą, kuriam buvo nustatytas 1,53 prom. girtumas, bei namo šeimininką V.Jermolenskį. Pastarajam nustatytas 2,07 prom. girtumas.

Visi trys asmenys policijai buvo žinomi kaip stipriai girtaujantys. E.Ubišas praeityje yra keturis kartus teistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas