Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 23 /14:39

Laiptinėje Kaune stipriai sumuštas emigrantas: „Negaliu suprast, iš kur tiek žvėriškumo?“

Į 15min redakciją kreipėsi iš Londono grįžęs Vitalijus (vardas pakeistas). Kovo 22 dienos vakarą jis buvo stipriai sumuštas vienoje Kauno laiptinių. Vyras tikina, net nespėjęs nieko pasakyti. Šiuo metu jis guli Kauno klinikose ir nesuvokia, kokiu gyvuliu reikia būti, kad taip sumuštum žmogų „už nieką“.
Kaune sumuštas vyras
Kaune sumuštas vyras / Asmeninio archyvo nuotr.

„Vakar vakare netoli Karo muziejaus buvau stipriai sumuštas, kaip už nieką. Net žodžio pratart nespėjau, kai gavau smūgį į galvą. Parkritau ir buvau žiauriai talžomas, visa laiptinė pasruvo kraujais“, – taip savo laišką 15min redakcijai pradėjo Vitalijus.

Jis išvardijo ir patirtus sužalojimus: lūžę 2 šonkauliai, pradurtas plautis, stipriai sutrenkta galva, stipriai aptrupintas žandikaulis, nosis ir išmušti 5 priekiniai dantys.

„Man tik 37-eri, nežinau, kaip gyvensiu toliau“, – tikino nukentėjusysis.

Skaitytojo nuotr./Kaune stipriai sumuštas vyras: išmušti dantys, pradurtas plautis
Skaitytojo nuotr./Kaune stipriai sumuštas vyras: išmušti dantys, pradurtas plautis

Nespėjo nieko pasakyti

Užpuolimas antradienio vakarą nutiko viename iš Kauno E.Ožeškienės gatvės namų, laiptinėje.

Vitalijus teigia atėjęs pas draugą, paskambinęs į duris.

„Išėjo staiga man visai nepažįstamas žmogus ir iškart puolė, net žodžio nespėjau pasakyt, rankų iš kišenės išsitraukt“, – pasakojo Vitalijus.

Jis buvo išvežtas į Kauno klinikas, apie įvykį informuota policija. Vitalijus mano, kad užpuolikas buvo sulaikytas, bet kaip viskas baigėsi, nežino.

Vitalijus: „Iš kur toks žiaurumas?“

Gydymo įstaigoje sumuštasis gulės tol, kol pagerės sveikatos būklė. Kovo 23 dieną į Kauno klinikas apklausai žadėjo atvykti ir susisiekę policijos pareigūnai.

Kaip tikina Vitalijus, šalia esančių butų gyventojai tikrai turėjo matyti ir girdėti, kas vyksta – skambėjo visa laiptinė.

„Galit nuvykt į tą laiptinę, pamatysit patys, gal rasit kelis išmuštus dantis. Kraujas buvo ant sienų, grindų, laiptų. Valgau dabar per lašinę. Labiausiai gaila dantų. Negaliu suprasti, iš kur tiek žvėriškumo? Kokiu gyvuliu reikia būti, kad kažkam taip padarytum? Išmušti 5 priekinius dantis – neregėto masto žiaurumas. Nežinau, gal čia dažnas atvejis Kaune. Grįžau iš Londono, ten truputį ramiau“, – stebėjosi Vitalijus.

Londone jis gyvena jau 15 metų, į Kauną grįžta keletą mėnesių per metus.

VIDEO: Kaune sumuštas iš Londono grįžęs vyras

Smurtautojas sulaikytas

Kaip 15min informavo Kauno apskrities policija, kovo 22 dieną 19.30 valandą gautas pranešimas, kad Kauno E.Ožeškienės gatvėje, laiptinėje, sumuštas vyras.

Į gydymo įstaigą buvo pristatytas nukentėjusysis, gimęs 1984 metais.

Į policijos įstaigą buvo pristatytas galimai smurtavęs vyras, taip pat gimęs 1984 metais.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne