Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukymėje Kauno rajone rastas irti pradėjęs dviratininko kūnas: policijai reikia bylos rakto

Policijos pareigūnai, be kita ko, aiškinasi mirusio asmens tapatybę, tad prašo ir visuomenės pagalbos. Tikimasi, kad velionį dviratininką atpažinti padės jo avalynė arba transporto priemonė.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Kauno VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai aiškinasi mirusio asmens tapatybę.

Spalio 13 d. apie 11.00 val. Kauno r., Didvyrių k., laukymėje palei Jurbarko plentą rastas mirusio vyro kūnas irimo stadijoje. Prie vyro kūno rastas dviratis.

Kauno VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Kauno VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, policijos pareigūnai aiškinasi mirusio vyro tapatybę.

Asmenis, atpažįstančius nuotraukose užfiksuotus daiktus bei galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus, tel nr. 8700 60560; 8686 05265 arba el.paštu egidijus.druktenis@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne