Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lemtinga kauniečių klaida: Šakiuose vogė degalus, bet įkliuvo dėl narkotikų platinimo

Šakių policijos pareigūnams tenka tirti bylą, kurioje du buvę Šakių gyventojai, atvažiavę iš laikinosios sostinės į gimtąjį miestą, ištuštino svetimame garaže buvusias degalų talpas, o įkliuvo dėl kvaišalų.
Sulaikyti narkotikai
Asociatyvi iliustracija / Kauno apskrities VPK nuotr.

Besiaiškindami šią vagystę, pareigūnai užuodė įtariamųjų automobilyje ne tik degalų, bet ir kanapių kvapą, informuoja Marijampolės apskrities policija.

Apžiūros metu pas asmenis rasti folijos suktinukai su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Tuoj pat nustatyta, kad Kauno gyventojai dalį minėtos medžiagos išplatino dviem Šakių gyventojams, iš kurių vienas nepilnametis.

Besiaiškindami turėtos „kvapnios“ medžiagos kilmę, Šakių pareigūnai Kaune esančiuose butuose iš trijų asmenų paėmė apie 200 g augalinės kilmės produkcijos, keliolika folijos suktinukų bei šaldiklyje tarp koldūnų laikytų gelsvos spalvos miltelių, kaip įtariama, narkotinės ar psichtropinės medžiagos.

Šių asmenų atžvilgiu pradėti ikiteisminiai tyrimai ir dėl vagystės, ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

O Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai šią savaitę Kazlų Rūdoje sulaikė du šio miestelio gyventojus, kurie po sandorio perdavė, kaip įtariama, amfetaminą pirkėjui (taip pat Kazlų Rūdos gyventojui).

Automobilio apžiūros metu pas minėtus asmenis rasta galimai amfetamino miltelių, paruoštų platinimui, bei, manoma, kanapių. Pas asmenį, įsigijusį šių prekių, kišenėje rasti 5 paketai su milteliais. Visi trys sulaikyti, skelbia Marijampolės apskrities policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito