Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 09

„Noriu apsaugoti kitas moteris“: vilnietė atvirai prabilo apie sužadėtuvių su „Tinderio sukčiumi“ kainą

„Mano tikslas apsaugoti moteris. Kad kuo daugiau moterų, galėtų sukurti sveikus santykius ir kuo anksčiau identifikuoti sukčius ir naudos ieškotojus. Norėčiau, kad moterys pasimokytų iš mano patirties, iš to naivumo ir pasitikėjimo – buvęs sužadėtinis slapčia kėsinosi pavogti mano pačios sukurtą verslą...“, – taip savo istoriją apie susidūrimą su Edvardu S., dar žinomu kaip deimantų ekspertu, pradėjo F. A.
Edvardas S.
Edvardas S. / 15min koliažas

Į 15min kreipėsi jauna moteris, kurios meilės istorija tapo skaudžia pamoka. Pažinčių programėlėje „Tinder“ kontaktas su nauju žmogumi netrukus peraugo į romantinius santykius, o tuojau atėjo metas ir dar rimtesniam žingsniui – pora kartu apsigyveno, o vyras F. A. net pasipiršo. Vis dėlto viskas pasisuko kita linkme, kuri itin primena filmo „Tinderio sukčius“ scenarijų, tik šįkart veiksmas vyksta Lietuvoje.

„Žmogus, teistas už sukčiavimą, dokumentų klastojimą, didelio masto pinigų pasisavinimą – tai yra sukčius. Apsimeta turintis deimantų fabriką, taip sukeliantis pasitikėjimą, kad jau jis tai tikrai neapgaus – juk pats visko turi. Ir kuomet prašo pinigų ar keletą prekių atsiųsti savo įmonės vardu, tai visiškai nekelia įtarimų. Tuo labiau, jeigu dar esi įsimylėjęs. Kad esu ne pirma jo auka – sužinojau tik vėliau“, – dėstė pašnekovė, šiuo metu savo turtą ginanti teisme.

Bendri ateities planai – apgaulė

Sėkminga mergina prieš kelis metus Lietuvoje pradėjo vystyti naują prekinį ženklą. Po kiek laiko susipažino su vyresniu vyru, pradėjo kartu gyventi. Kaip pati teigia, pasitikėdama žmogumi, su kuriuo planavo ateitį, dalinosi viskuo, o tuo pačiu ir savo verslo subtilybėmis.

Nuolat skubindavo dėl vestuvių datos, sakydavo: tuokiamės po mėnesio. Sakiau, kad aš taip negaliu, man reikia pasiruošti, man tai svarbus gyvenimo įvykis. Tas jo skubinimas tuoktis man visada buvo įtartinas, nesuprasdavau to.

Edvardas S., savo deimantų verslą vystęs Dubajuje ir neseniai perkėlęs veiklą į Lietuvą, vieną dieną, pasak merginos, pasiūlė jai josios grožio produktų užsakymus vykdyti per jo valdomą įmonę, neva taip norint padidinti savosios įmonės apyvartą. Tokiu būdu, kaip pasak merginos teigė vyras, vėliau, pasisekus, galėtų gauti paskolą bendram būstui, nusipirkti automobilį, daugiau investuoti į deimantus.

„Taip įkalbėjo verslo užsakymus trumpam nukreipti į jo faktiškai valdomą įmonę. Tuo metu nieko įtartino nepagalvojau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas