Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 27 /12:17

Ligoninėje mirė avarijoje Raseinių rajone sužalota moteris

Sekmadienį Raseinių rajone, Šienlaukio kaime, kilusioje avarijoje nukentėjo keturi žmonės, viena moteris dėl patirtų sužalojimų mirė ligoninėje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kadras iš „Alio, Raseiniai“ filmuotos medžiagos

Policijos departamento duomenimis, apie 21 valandą kelyje Paraseinys–Alėjai–Lioliai–Kelmė susidūrė priešingomis kryptimis važiavę automobiliai „VW Passat“ ir „Nissan Terrano“.

Į ligoninę dėl daugybinių kūno sužalojimų buvo pristatyta 1996-aisiais gimusi pirmojo automobilio vairuotoja ir 1977-aisiais bei 1972-aisiais gimę keleiviai. Ligoninėje nuo patirtų sužalojimų mirė 1972 metais gimusi keleivė.

Visureigio „Nissan“ vairuotojas gydosi ambulatoriškai.

Papildyta liepos 27 dieną 12.16 valandą. Kaip informavo Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, liepos 26 dieną 21.02 valandą pranešta, kad kelyje tarp Raseinių ir Kelmės (nuo Kelmės 21 kilometras) susidūrė 2 automobiliai – „Nissan“ ir „VW Passat“ – rūksta dūmai, yra prispaustų žmonių.

Atvykus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms paaiškėjo, kad po smūgio lengvasis automobilis „VW Passat“ atsidūrė kelkraštyje, džipas „Nissan Terrano“ liko gulėti ant stogo važiuojamoje kelio dalyje.

Automobilyje „VW Passat“ buvo prispausta vairuotoja, šalia automobilio gulėjo moteris be sąmonės. Visureigyje „Nissan Terrano“ žmonių nebuvo. Pasak liudytojų, vairuotojas ir keleivis pasišalino.

Ugniagesiai gelbėtojai su hidrauline gelbėjimo įranga iš lengvojo automobilio išlaisvino nukentėjusiąją gyvą ir perdavė ją medikams.

Nukentėjusios vairuotoja ir keleivė išvežtos į gydymo įstaigą.

Patraukus transporto priemones, priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos sutvarkė kelio dangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito