Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 18 /22:08

Dingusiojo ir jo „Mercedes“ paieška: įkurta „Facebook“ grupė, paviešinta naujausia nuotrauka

Vaikinas dingo, kai baltos spalvos „Mercedes-Benz“ automobiliu, turimais duomenimis, vyko iš Vilniaus į Panevėžį. L. K. artimieji ir bičiuliai sukūrė specialią „Facebook“ grupę „Luko paieška“, o jau šį ketvirtadienį į bendrą paieškų talką greitkelio A2 ruože kviesti visi neabejingi gyventojai. Ketvirtadienio vakarą pranešta, kad netoli Ukmergės Šventosios upėje rastas vyro kūnas. Panevėžio apskrities policija jau tą patį vakarą patvirtino, kad aptiktas būtent L. K.
Patikros postas Kaune
Policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip jau skelbta, gegužės 14 d. apie 20 valandą L. K. (gim. 1997 m.) išvyko iš Vilniaus į Panevėžį baltos spalvos automobiliu, universalu „Mercedes-Benz“, ir iki šiol negrįžta.

Tikrinsime visas įmanomas įtartinas vietas.

Šeimos nariai šiandieną organizuoja paiešką atkarpoje Vilnius–Panevėžys, pranešama feisbuke įkurtoje paieškos grupėje.

„Kadangi informacijos apie galimą L. buvimo vietą neturime, tikrinsime visas įmanomas vietas, kurios kels bet kokį įtarimą. T.y. grioviai, nuokalnės ir pan.“

Buvo prašoma visų neabejingų žmonių pagalbos: „Jei turite laisvą valandėlę, prisidedant prie paieškų. Taip pat važiuojantys keliu Vilnius–Panevėžys atkreipkite dėmesį į kelkraščius, galbūt kas nors patrauks jūsų dėmesį ir kels įtarimų, būtinai pasidalinkit su mumis koordinatėmis“, – iš anksto dėkojama prisidėsiantiems prie paieškų.

Skelbti šie L. K. požymiai: ūgis apie 175 cm, tamsios spalvos, trumpai kirpti plaukai, ant kaktos kirpčiai, akys melsvos, su barzda, vidutinio kūno sudėjimo.

Išskirtinis požymis – ant dešinės kojos iš abiejų pusių yra didelė tatuiruotė, nuo šlaunies žemiau kojos kelio sąnario. Paskutinį kartą buvo apsirengęs baltos spalvos marškinėliais ir trumpais šortais.

Vaikino artimieji patikslino, kad paskutinio pokalbio telefonu metu 14 d. (sekmadienį) L. K. vyko iš Vilniaus į Panevėžį. Vakare, tarp 20-21 valandos ryšys su juo nutrūko. Asmuo važiavo „Mercedes-Benz“ markės C klasės baltu universalu (2019 metų, veidrodėliai bei stogas juodas) .

Turinčius informacijos apie asmens buvimo vietą buvo prašoma pranešti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas