Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Magistralėje netoli Rumšiškių susidarė didžiulės spūstys: priežastis – 4 automobilių susidūrimas

Sekmadienį dieną netoli Rumšiškių A1 magistralėje susidarė didžiulės spūstys. Jas lėmė įvykusi didžiulė, net keturių automobilių avarija.

Kaip pranešė portalas „Kas vyksta Kaune“, remdamasis policijos informacija, apie 14 val. automagistralėje kryptimi Kauno link susidūrė 4 automobiliai. Vienas žmogus išvežtas į ligoninę.

15min skaitytoja, apie 16 val. atsiuntusi video iš magistralės, pranešė, kad eismas Vilnius-Kaunas kryptimi beveik nejuda.

Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė BNS teigė, kad apie 16.39 val. buvo gautas pranešimas, jog kelias atlaisvintas ir spūsčių nebėra.

Jos teigimu, 13.38 val. ties Rumšiškėmis susidūrė keturi automobiliai – „Opel“, du „BMW“ ir „Audi“. Vieno iš „BMW“ 1993 metais gimęs vairuotojas dėl sužalojimų buvo nuvežtas į ligoninę.

Tuo metu 16.04 val. gautas pranešimas, kad prie posūkio į Grabuciškes susidūrė trys automobiliai – „Ford“, „Volvo“ ir „Volkswagen“. Duomenų apie nukentėjusius šiame eismo įvykyje nėra.

Visgi „Google Maps“ duomenys rodo, kad apie 17 val. situacija buvo nepasikeitusi: programėlė fiksavo didžiulę spūstį dešimties kilometrų atkarpoje tarp Rumšiškių ir Antakalnio bei siūlė vairuotojams ją aplenkti išsukant iš magistralės.

Vairuotojai, kurie visgi renkasi keliauti magistrale, anot programėlės, spūstyje sugaištų mažiausiai pusvalandį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas