Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės policijos įspūdis apie lapkričio 1-ąją: masė įspėjimų dėl kaukių ir kitų pažeidimų

Policijos pareigūnai Marijampolės apskrityje šventinį savaitgalį vykdė prevencinius patikrinimus, tačiau elgėsi kaip tik angelai sargai - dalijo ne baudas, o tik įspėjimus ir apsaugines kaukes.
Visų Šventųjų diena Marijampolės apskrityje
Visų Šventųjų dieną Marijampolės apskrityje pareigūnai dirbo kaip tikri angelai sargai. / Marijampolės VKP nuotr.

Marijampolės apskr. VPK aptarnaujamoje teritorijoje, kaip ir visoje šalyje, pareigūnai vykdė prevencines priemones, siekiant užtikrinti, jog viešose vietose asmenys laikytųsi nustatytos tvarkos, tinkamai dėvėtų apsaugines veido kaukes, nesibūriuotų.

Tiesa, ne visi gyventojai išgirdo prašymus būti atsakingais ir sąmoningais savo ir aplinkinių atžvilgiu – nuo spalio 31 d. iki lapkričio 1 d. pareigūnai visoje aptarnaujamoje teritorijoje patikrino 189 uždarose ir atvirose vietose veikiančias prekybos, paslaugų teikimo ir veiklos vykdymo vietas, kurio metu įspėta 117 fizinių asmenų ir 6 juridiniai asmenys.

Taip pat, pareigūnai įspėjo: dėl kaukių nedėvėjimo ar netinkamo jų dėvėjimo – 208 asmenis; dėl atstumų nesilaikymo – 195 asmenis; dėl būriavimosi didesnėmis nei 5 asmenų grupėmis – 21 kartą.

Pažymėtina ir tai, kad Marijampolės apskrities policijos pareigūnai, šį savaitgalį apsiribojo tik įspėjimais ir nesurašė asmenims nei vieno administracinio nusižengimo protokolo, susijusio su karantino reikalavimų laikymusi. Be to, apskrities pareigūnai dalijo apsaugines veido kaukes jų neturintiems asmenims.

Marijampolės VKP nuotr./Visų Šventųjų diena Marijampolės apskrityje
Marijampolės VKP nuotr./Visų Šventųjų diena Marijampolės apskrityje

Policijos atstovai tikisi dar didesnio visuomenės sąmoningumo: saugokime vieni kitus ir laikykimės nustatytų reikalavimų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento