Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 06 /13:16

Masinė avarija Kaune: BMW apdaužė 6 stovinčius automobilius

Penktadienį per pietus per eismo įvykį Kaune apgadintos iš viso 7 transporto priemonės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Dariaus nuotr.

Apie šią eismo nelaimę redakciją informavo masinės avarijos liudininkas Darius.

Eismo įvykis sudrebino palyginti ramią, nei greičiais, nei itin intensyviu eismu nepasižyminčią laikinosios sostinės Geležinio Vilko gatvę.

Jaunas vyras 1-osios serijos BMW nesuvaldė nedideliame posūkyje. Gatvės vingyje nevaldoma tapusi mašina išslydo iš eismo juostos ir ėmė daužyti prie gatvės tvarkingai sustatytas transporto priemones. Kauniečių automobiliai kentėjo ne tik nuo tiesioginės BMW atakos, bet ir savotiškos grandininės reakcijos metu atsitrenkdami vienas į kitą.

Į įvykio vietą skubiai atvyko greitosios pagalbos ekipažas. Pirminiais duomenimis, medikų pagalbos prireikė pačiam įtariamajam avarijos kaltininkui. Kokių tiksliai traumų patyrė jaunasis BMW vairuotojas, kol kas duomenų nėra.

15min.lt fotoreporteris Erikas Ovčarenko įvykio vietoje išsiaiškino, kad avariją sukėlusiam jaunuoliui vos prieš kelis mėnesius sukako 18 metų. Tačiau vairuotojo pažymėjimo jis dar nėra įgijęs.

Nelaimės pasekmės galėjo būti ir kraupesnės: šalia įvykio vietos – mokykla. Matomumas šioje gatvėje – prastas: iš abiejų kelio pusių pristatyta daug automobilių, tarp kurių bet kada gali išlįsti moksleivis.

Įvykio liudininku taip pat tapusio kauniečio Edmundo K. teigimu, leistinas greitis Geležinio Vilko gatvėje yra vos 40 km/val. Pagal avarijos mastą panašu, kad BMW važiavo bent dvigubai greičiau.

Įvykio vietoje sutiktas dar vienas avarijos liudininkas teigė, kad vairuotojas sužalotas nestipriai. Kitas Geležinio Vilko gatvės gyventojas skundėsi tuo, kad šioje gatvėje ribojamas eismas, o vis vien atsiranda ja lekiančių.

„Galėtų policija čia pastovėti. Prigaudytų skraiduolių daug“, – tikino vyras.

VIDEO: Kaune BMW rėžėsi į stovinčius automobilius, liudininkų pasakojimai

Beatodairiškos BMW avarijos tiek Kauno krašte, tiek kitose Lietuvos vietovėse šį rudenį kartojasi tarsi epidemija (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito