Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masinė avarija Šilutės rajone: iš suknežinto automobilio išvaduota moteris

Ankstų penktadienio rytą į avariją Šilutės rajone turėjo skubėti pagalbos tarnybos. Dėl nespėjusio sustoti miškovežio įvyko masinė avarija.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Avarija įvyko kelyje Šilutė–Šilalė, 7.17 val.

Pirminiais duomenimis, apledėjusiu keliu vyko miškovežis „Volvo“. Galimai nepastebėjęs priešais jį dviejų stovinčių automobilių (mat vienas jų norėjo sukti), vairuotojas nespėjo sustabdyti sunkiasvorės transporto priemonės, suko vairą kairėn, kliudė stovėjusį „Opel“ autobusiuką ir išlėkė į priešingą eismo juostą.

Priešpriešais jo važiavo automobilis „Opel Astra“, su kuria miškovežis susidūrė kaktomuša. Lengvasis automobilis galu rėžėsi į atitvarus, o į automobilį rėžėsi iš paskos jo važiavęs „Mercedes-Benz“.

Įvykio metu nukentėjo „Opel Astra“ vairuotoja. Moteris automobilyje važiavo kartu su mažamečiu. Vaikas buvo vežamas automobilinėje kėdutėje, tačiau avarijos metu iššokus oro pagalvėms išvengė sužalojimų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas įvykį registravo taip: 2021-12-03 apie 7.19 val. Šilutės r., Macikų k., Žemaičių Naumiesčio g., vilkikas (miškovežis) „Volvo“, kurį vairavo vyras, gim. 1995 m., dėl slidžios kelio dangos bei bandant išvengti susidūrimo su stovėjusiu mikroautobusu „Opel Vivaro“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiavusiu automobiliu „Opel Astra“, kurį vairavo moteris, gim. 1974 m.

Eismo įvykio metu apgadintos iš viso 4 transporto priemonės. Automobilio „Opel Astra“ vairuotoja ir keleivis, gim. 2015 m., pristatyti į gydymo įstaigą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 281 str. 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito