Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Masinės muštynės prie KTU: indą apspito 15 asmenų – įtarimų sulaukė 7

Prie vieno iš Kauno technologijos universiteto (KTU) bendrabučių prieš porą savaičių, antradienį, įvyko masinės muštynės, kuriose dalyvavo keliolika žmonių. Tuo metu tiek universiteto administracija, tiek vietos policija ėmėsi aiškintis įvykio aplinkybių, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrėjai jau nustatė būrį įtariamųjų, trečiadienį skelbia lrytas.lt.
Muštynės prie KTU bendrabučio
Įvykio vietoje / Stop kadras

Muštynių vaizdo įrašas buvo paskelbtas internete. Matyti, kad muštynėse dalyvauja keliolika žmonių, o daugiausia smūgių sugeria vienas jų dalyvis.

Jis netrukus prispaudžiamas prie sienos ir sulaukia smūgių krušos, nuo kurios griūna ant žemės, tačiau viskas tuo nesibaigia – auka toliau daužoma ir spardoma. Aiškėja, kad nukentėjo vienas Indijos pilietis.

Videokadrai/Įvykio vietoje
Videokadrai/Įvykio vietoje

Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė 15min tuomet teigė, kad policija operatyviai nustatė dalį konflikto dalyvių.

„Dalis konflikto dalyvių yra nustatyti, kitų tapatybes aiškinamės“, – yra sakiusi O.Vaitkevičienė.

Platų atgarsį visuomenėje sukėlusioje byloje dėl smurto protrūkio prieš 21 metų studentą iš Indijos šalia Kauno technologijos universiteto paaiškėjo naujos detalės – įtarimai pareikšti dideliam užpuolikų būriui, rugsėjo 25-ąją rašoma portale „Lrytas“. Šio portalo duomenimis, visi 7 demaskuotieji ir sulaukę įtarimų – taip pat iš užsienio, studijuojantys Kaune.

Anot lrytas.lt, indo atžvilgiu agresyviai nusiteikusių jaunuolių buvo apie 15, tačiau dalis šių asmenų tiesiogiai nesmurtavo, tik stebėjo, tad byloje dėl viešosios tvarkos pažeidimo jie tikriausiai bus liudininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas