Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Matuizų krautuvės direktorius paniro į komą: „Girta moteris šokinėjo ant galvos, reikalaudama degtinės“

Sūnus buvo sumuštas iki komos, nes atsisakė pažeisti įstatymą ir 4 valandą nakties atrakinti parduotuvę bei duoti svaigalų įsilinksminusiems Joninių šventės dalyviams Matuizų gyvenvietėje. Taip tvirtina nukentėjusiojo motina Aldona K., kuriai medikai pasakė tiesiai šviesiai: jei sumuštas jaunas vyras atsigaus – tai bus stebuklas. Mama žada nenuleisti rankų tol, kol jos sūnaus budeliai sulauks teisingumo.
Atvirų durų diena
Asociatyvi iliustracija: po įvykio įtariamoji buvo sulaikyta, bet teismas kol kas leido suimti tik vieną įtariamąjį (jos vyrą). / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Joninių šventė Varėnos rajono Matuizų gyvenvietės bendruomenėje baigėsi dramatišku kriminaliniu skandalu.

Itin sunkiai sužalotas vietos parduotuvės komercijos direktorius 31 metų Edgaras K. komos būklės pateko į reanimaciją, o sumušimu įtariamas ūkininkas E.V. (tėvas, gimęs 1973 m.) atsidūrė už grotų.

Tiesa, nukentėjusiojo motina įsitikinusi, kad nelaisvės jau dabar nusipelnė 3 asmenys – jauną vyrą tikriausiai talžė visa šeima.

„Pirmas smūgis buvo iš pasalų, kai Edgaras buvo nusisukęs, o visi kiti – į galvą. Pirmiausia kirto sūnus E.V., paskui tėvas E.V., o galiausiai girta motina I.V. spardė ir net šokinėjo ant galvos gulinčiam. Ši moteris, kai išgeria, tampa nevaldoma“, – 15min tvirtino moteris.

„Kaip, jūsų požiūriu, teisėsauga vykdo šio įvykio aplinkybių tyrimą?“,15min trečiadienį klausė sužeistojo motinos Aldonos K.

– Tyrimas vyksta tikrai su pagreičiu ir, ačiū Dievui, visi padeda. Įtariamieji buvo nustatyti ir sulaikyti, vieną teismas netgi leido suimti.

Bet mes siekiame to, kad būtų suimti visi trys. Nes mušė jį visi trys vienos šeimos nariai. Beje, įdėjome skelbimą, kad atsilieptų, kas matė įvykį – bendruomenės nariai labai aktyviai padeda. Siekiame, kad tie, kas bijo liudyti, galėtų padaryti tai anonimiškai.

Taip išeina, kad vaikinukas, kuris laikėsi įstatymų, dabar atsidūrė komoje.

– Kaip ir dėl ko, jūsų žiniomis, Edgaras buvo užpultas?

– Vakar tik sužinojau, dėl ko viskas įvyko. Sužinojau iš patikimų šaltinių, yra liudininkas. Taip išeina, kad vaikinukas, kuris laikėsi įstatymų, dabar atsidūrė komoje. Jie reikalavo, kad 3 valandą nakties, kai alkoholio prekyba draudžiama, mano sūnus atrakintų parduotuvę ir atneštų jiems degtinės. Edgaras pasakė, kad pirmiau atiduok skolą, o tik paskui iš manęs kažko reikalauk. Jis (sūnus) dvejus metus skolingas 250 eurų.

O parduotuvės raktą tėvas Edgarui buvo pataręs palikti namuose, kad niekam nekiltų pagundų. Tą raktą vėliau radome ant spintelės.

Mediciniškai jis jau negali pabusti, bet gal įvyks stebuklas.

– Kokia šiuo metu jūsų sūnaus sveikatos būklė?

– Būklė stabili, bet jis visiškoje komoje. Daktarai sakė, kad išgyventi jis gali, bet kad prabus – neduoda nei vieno procento. Trauma labai smarki ir smegenys užmirusios. Mediciniškai jis jau negali pabusti, bet gal įvyks stebuklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito