Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažeikiuose vos iš kalėjimo ištrūkęs nusikaltėlis mirtinai subadė benamį

Pirmosios rugpjūčio dienos rytas Mažeikiuose buvo pažymėtas kraupia žmogžudyste - daugiabučio namo laiptinėje buvo rastas 29 metų amžiaus benamio lavonas. Nepraėjus nė parai buvo sulaikytas kitas benamis, kurį pareigūnai kaltina mirtinu dūriu savo aukai, praneša Telšių apskrities VPK.
Daugiabučio laiptinė
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip anksčiau pranešė 15min, rugpjūčio 1-ąją, apie 4.40 val. ryto, Mažeikiuose, Respublikos g. esančio namo gyventojas laiptinėje aptiko 29-erių pastovios gyvenamosios vietos neturinčio vyro kūną su durtinėmis žaizdomis krūtinėje ir kojoje. Po peilio dūrių, žudikas aukos kojoje paliko kraupaus nusikaltimo įrankį – peilį.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, operatyviai ėmęsi narplioti nužudymo bylą, tos pačios dienos popietę Mažeikiuose sulaikė ir į policijos komisariato areštinę patalpino 9 kartus už turtinio pobūdžio nusikalstamas veikas teistą, taip pat pastovios gyvenamosios vietos neturintį 37-erių vyrą. Po apklausų, vos prieš porą savaičių iš įkalinimo vietos grįžęs įtariamasis neneigė savo kaltės. Žmogžudystė galėjo būti įvykdyta neblaiviems asmenims besiaiškinant santykius.

Antradienį tyrimui vadovaujanti Šiaulių apygardos prokuratūros 1-ojo Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Laimutė Martinavičienė kreipėsi į Mažeikių rajono apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės įtariamajam skyrimo – suėmimo trims mėnesiams.

Už žmogžudystę 37 metų įtariamajam gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai